Kemal Aslan: "Fenerbahçe bu hatayı yapmamalı"
25.12.2022

1/8
KEMAL ASLAN'IN YORUMLARI
Kemal Aslan, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi mağlup ettiği maçı TRT Spor'da değerlendirdi.

2/8
“ÖNE ÇIKAN İSİM YOKTU“
Bireysel performansta öne çıkan bir isim yoktu Fenerbahçe'de. Uzun oynanan bütün toplar rakibe gitti. Burada Altay'ın mı pasları sıkıntılıydı yoksa hücumcularda mı sıkıntı vardı. Diğer maçlara göre gol beklentisi çok altta kaldı.

3/8
“DAHA ÖNCE DE YAŞADI“
Maçtan önce 'Fenerbahçe şut atamayacak' diyebilecek kimse yoktu herhalde. İşte maç günü performansı diyoruz buna. Bunlar önemli. Jesus daha önce bunu yaşadı. Ligimizi çok iyi bildiğini, her hafta bir şeyler öğrendiğini söylediğimiz bir Jesus var.

4/8
“ERKEN DEĞİŞİKLİK YAPMALIYDI“
Oyuncu değişikliklerini erken yapabilirdi. Çok gereksiz bir yerde kart gördü Crespo. Giresun maçını, Sivas maçını 10 kişi tamamladı. Sivas'ta 10 kişi oyunu tutabildi ama Giresunspor'da yapamadı. Daha önce denediği şeyleri bir sonraki maçta denemedi.

5/8
“KISIR BİR İLK YARIYDI“
Trabzonspor faullerle Fenerbahçe'yi durdurmaya çalıştı. İlk yarı 5 pas yapana alkış yaptık. Kısır bir ilk yarı oldu. Siopis Trabzonspor'u ayakta tutan en önemli oyunculardan biriydi. O sahada olduğu zaman öndeki oyuncular daha özgüvenli oynayabiliyorlardı.

6/8
“BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA“
Fenerbahçe beklentilerin çok altında kaldı. Hakem performansı da bir tık aşağıdaydı. Batshuayi'ye yaptığı sarı kartı neden gösterdi anlamadım ben. Bir ara hakem kontrolü kaybeder gibi oldu. Bunları konuşmayıp sahanın içinde kalalım.

7/8
“AVCI, KORUMAYA ALDI“
Crespo'nun kartlarında sorun yok ama hakemin kart göstermediği oyuncular var. Siopis oyundan çıktı. Emre Mor ile Valencia girince Fenerbahçe daha iyi oynadı gibi göründü. Abdullah Avcı skoru alınca sarı kartlı oyuncuların hepsini temizledi. Oyunun tansiyonu yüksekti, kendi takımı adına oyuncularını korumaya aldı.

8/8
“F.BAHÇE BUNU YAPMAMALI“
Fenerbahçe şu hataya düşmemeli. Bugünkü kırmızı kartla bir önceki kartları düşünmemek lazım. Onları düşürseniz Fenerbahçe'ye zarar verir. Bir maçtan sonra her şeyi kaldırıp çöpe atmak doğru bir durum değil. Trabzonspor güçlü bir takım. Fenerbahçe bugüne sadece mağlubiyet gibi bakarsa önüne bakabilir.


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.