İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?
28.09.2024

1/6
Dev derbide evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Union SG'yi 2-1 mağlup ederek moral depoladı. Özellikle Galatasaray maçında gösterdiği performansla beklentilerin altına kalan İsmail Yüksek hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

2/6
Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Galatasaray'la derbi maçına çıkan Fenerbahçe, ezeli rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Bir diğer hayal kırıklığı ise genç yıldız İsmail Yüksek cephesinden gelmişti.

3/6
GÖZLEMCİLER ŞAŞIRDI

Derbi maçında Atletico Madrid ve Stuttgart, İsmail Yüksek'i takip etmek için Kadıköy'deydi. Ancak millĂ® futbolcu, derbide ilk yarıda kötü oynarken ikinci yarıya bile başlayamadı ve devrede yerini Amrabat'a bıraktı.

4/6
YÜKSEK GERİLİM

Özellikle geçen sezonun yıldız isimlerinden biri olan İsmail Yüksek, yeni transferlerin takıma katılması sonrası oluşan forma rekabetinden rahatsız oldu.

5/6
TAKIMDAN AYRILABİLİR

Takvim'de yer alan habere göre; Forma savaşında Faslı futbolcu Sofyan Amrabat'ın arkasında kalan milli yıldızın, Ocak ayında bir başka yeni transfer Cristian Medina'nın da takıma katılacak olmasından dolayı forma şansının azalacağını düşündüğü ve bu nedenden dolayı yönetimin yaptığı sözleşme uzatma teklifine soğuk baktığı öğrenildi.

6/6
Transfer sezonunun son günlerinde Atletico Madrid'in kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcuya Almanya'dan talipler var. Galatasaray derbisindeki etkisiz performansı sonrası Jose Mourinho tarafından kulübeye çekilen İsmail Yüksek, son oynanan Union S.G maçında da şans bulamamıştı.


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow

Ali Koç: Sürdürülemez bir ekonomi haline gelmiştir

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.