Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık
28.09.2024

1/6
Galatasaray derbisi sonrası morallerin bozulduğu Fenerbahçe’de Avrupa Ligi’ne 3 puanla başlamak, camiada bir nebze olsun yüzlerin gülmesini sağlamıştı. Union Saint-Gilloise karşısında Kadıköy’de alınan 2-1’lik galibiyet, tribünleri dolduran taraftarları da mutlu etmişti. 90 dakikanın ardından Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Jose Mourinho, kazandıkları için memnun ama ortaya konan oyundan genel anlamda tatmin olmadı. Portekizli çalıştırıcının karşılaşma sonrasında soyunma odasında takımına net bir mesaj verdiği öğrenildi.

2/6
ARA VERMEDEN BAŞLADILAR

Süper Lig’de yarın Antalyaspor’a konuk olacak Kanarya’da, 2-1’lik Union Saint Gilloise zaferinin ardından hazırlıklara ara vermeden başlandı. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenman, Samandıra’da gerçekleşti. Kadıköy’e heykeli dikilen Alex de Souza’nın çalıştırdığı Akdeniz ekibinin karşısına çıkacak Fenerbahçe bugünkü son idmanının ardından akşam saatlerinde Antalya’ya uçacak.

3/6
ORTA ALANDA YENİ İKİLİ

Kanarya’nın yeni transferi Sofyan Amrabat, ilk 11’deki ilk karşılaşmasına Union SaintGilloise maçında çıktı. 90 dakika sahada kalan Amrabat, orta sahanın göbeğinde Fred’le birlikte yer aldı. Sürekli koşan ve mücadele eden Faslı yıldız, Kadıköy’deki Avrupa sınavında 63 pasın 60’ında isabet bularak yüzde 95 başarı oranıyla oynadı. Jose Mourinho’nun, Antalya karşısında da İsmail Yüksek’i yedek soyundurup, yine Fred-Amrabat ikilisiyle maça başlayacağı tahmin ediliyor.

4/6
BECAO FORMAYI VERMEZ

Bu sezon toplamda üçüncü kez, Avrupa’da ilk kez ilk 11’de forma giyen Rodrigo Becao, Union Saint-Gilloise karşılaşmasında harikaydı. Çağlar Söyüncü’nün golünde Kanarya’daki ilk asistini yapan Becao, bir Avrupa Ligi maçında 15 ikili mücadele, 6 hava topu mücadelesi kazanan ve üç top kapan ilk Fenerbahçe oyuncusu unvanını elde etti. Jose Mourinho’nun gözüne iyice giren Sambacı’nın, Alexander Djiku’dan artık formayı kapmasına garanti gözüyle bakılıyor. Mourinho’nun, yarın Süper Lig’de Antalyaspor ile deplasmanda oynanacak mücadelede, Çağlar’la son derece uyumlu bir ikili olan Becao’ya, yine savunmanın göbeğinde şans vermesi bekleniyor.

5/6
'BİZİM İÇİN YETERLİ DEĞİL'

Dünyaca ünlü hocanın soyunma odasında yaptığı konuşmada, “Derbi sonrası elbette kazanmamız çok önemliydi. Herkese burada olduğumuzu gösterdik. Ancak bu bizim için yeterli değil. Oyun olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Sonuca daha net şekilde gitmeliyiz“ dediği bildirildi.

6/6
'GEREKSİZ STRES YAŞADIK'

Tecrübeli futbol adamının konuşmasının devamında, “Evet mücadele anlamında gerçekten iyiydik ama sahada daha akıllı olmamız gerekiyor. Kendi kendimize maçı zora sokup, son anlarda gereksiz stres yaşadık. Sahada daha akıllı olmamız şart. Futbolla dalga geçemezsiniz. Her rakibi ve oyunun her anını ciddiye almamız lazım. Antalyaspor deplasmanında amacımız elbette kazanmak ama Union karşısındaki oyunumuzun daha üstüne çıkmalıyız. Özellikle ikinci yarının ilk bölümündeki baskılı oyunumuzu geliştirerek sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kaynak: Fanatik


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow

Ali Koç: Sürdürülemez bir ekonomi haline gelmiştir

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.