Trabzonspor maçı öncesi 10 maddede Fenerbahçe
24.12.2022

1/11
10 MADDEDE FENERBAHÇE
Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de son durum belli oldu. İşte 10 maddede sarı-lacivertli ekipte dev maç öncesi yaşanan gelişmeler... (Sabah)

2/11
KEYİFLER YERİNDE
1-Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'a karşı alınan 3-1'lik galibiyet ve sergilenen iyi futbolun moraliyle zorlu Trabzonspor maçına çıkacak. İdmanlarda keyifler son derece yerindeydi.

3/11
ARDA VE LUAN YOK
2-Arda Güler sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başladı ancak kafileye dahil edilmedi. Luan Peres'in de herhangi bir problemi bulunmuyor ama fizik olarak hazır olmadığı için o da Trabzon'da yok.

4/11
ALIOSKI DE YETİŞEMEDİ
3-Sakatlıkları devam eden Alioski ve Joao Pedro da Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek. Alioski yerine sol bekte Ferdi Kadıoğlu'nun görev yapması bekleniyor.

5/11
JESUS'UN YOĞUN MESAİSİ
4-Teknik direktör Jorge Jesus'un geçtiğimiz hafta boyunca tek gündemi Trabzonspor'du. Portekizli çalıştırıcı, karşılaşmanın önemi nedeniyle ekibiyle birlikte Samandıra'da uzun saatler yoğun bir şekilde mesai yaptı.

6/11
VALENCIA MAÇA HAZIR
5-Enner Valencia sakatlığı tamamen atlatırken, bu süreçte Joshua King'in performansını yukarıya çekmesi Jorge Jesus'un elini maç öncesi güçlendirdi.

7/11
PRES DEVAM EDECEK
6-Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor'a karşı da önde presi sürdürecek. Jesus'un maça ileride Batshuayi ve King ikilisi ile başlaması oldukça yüksek ihtimal.

8/11
ARAO-CRESPO SAHADA
7-Sarı-lacivertli teknik heyet, Willian Arao-Miguel Crespo ikilisi ile 90 dakika boyunca bordo-mavililerin orta sahasına baskı kurup, rakibin direncini kırmayı hedefliyor.

9/11
KONTROLÜ ALACAK
8-Fenerbahçe, 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalışacak. Teknik heyet, sarı-lacivertli takımın alıştığımız hücum futbolundan daha çok Trabzonspor'a pozisyon vermemeye dayalı bir sistem üzerine çalıştı.

10/11
KULÜBE YİNE GÜÇLÜ
9-Fenerbahçe'nin kulübede de eli son derece güçlü olacak. Valencia, Rossi, Emre Mor, Serdar Dursun, İsmail Yüksek gibi isimler karşılaşmanın gidişatına göre oyuna girip skorun seyrini değiştirebilecek niteliğe sahip futbolcular.

11/11
OFSAYT TAKTİĞİNE DEVAM
10-Samandıra'da ofsayt tuzağı ve savunma arkasına atılacak toplar üzerine çalışıldı. Fenerbahçe; İrfan, Crespo hatta Ferdi'nin uzun pasları ile King ve Batshuayi'ye gol fırsatı yaratmayı planlıyor.


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.