Jorge Jesus: "Bırakın Trabzon panik yapsın"
23.12.2022

1/5
JESUS DEFANSA ÖNEM VERİYOR
Trabzonspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik patron Jorge Jesus derbi planını hazırladı ve oyuncularıyla da kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Bugün tekrar start alacak Süper Lig'de cumartesi günü Trabzonspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus savunmaya çok önem veriyor. Maçın deplasmanda oynanacak olması nedeniyle temkinli davranan Portekizli hoca, idmanlarda da daha çok defans çalışmaları üzerinde duruyor.

2/5
“BIRAKIN TRABZON PANİK YAPSIN“
Puan avantajı kendilerinde olduğu için bunu korumak isteyen Jesus, talebelerine de bunu anlatıyor. Usta hocanın dünkü idmanda şu ifadeleri kullandı: “Rakibimiz kazanmak zorunda hissediyor. Biz ise sakin kalan taraf olacağız. Avantajlı olan biziz. Bırakın onlar panik yapsın. Takım halinde defans yapacağız. Kaleyi hep birlikte savunacaksınız.

3/5
JESUS'UN DERBİ PLANLARI
Tecrübeli hocanın defans oyuncularıyla bire bir görüşmeler yaptığı da ifade ediliyor. Jesus'un derbideki diğer planı ise kontrataklar olacak. Tecrübeli çalıştırıcı, rakibi üzerine çekip hızlı isimleriyle sonuca gitmeyi düşünüyor. Portekizli hoca; Emre Mor, Batshuayi, Osayi gibi oyuncuları özellikle takımın atak yediği zamanlarda ilerde bırakmayı planlıyor.

4/5
ALTERNATİF PAS OYUNU
Jesus'un Trabzonspor karşısındaki bir başka düşüncesinin ise pas oyunu üzerinde durarak rakibi yormak üzerine yaptığı gelen haberler arasında.

5/5
OFSAYT TAKTİĞİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR
Jesus'un üzerinde çalıştığı nokta da ofsayt taktikleri. Sarı lacivertliler, 0-0 biten Beşiktaş derbisinde rakibi tam 7 kez ofsatta bırakmıştı. Jesus'un öğrencileri Beşiktaş derbisinde rakibine sadece 1 şut çekmelerine fırsat vermişti. Usta hocanın benzeri bir çalışmayı Trabzonspor karşısında da uygulatmaya çalışacağı belirtiliyor.


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.