Jorge Jesus'tan Trabzon'a 3'lü savunma planı
22.12.2022

1/5
TRABZONSPOR'A 3'Ü SAVUNMA
Fenerbahçe'de Jorge Jesus, İstanbulspor karşısında 4'lü defansı tercih etmişti. Ancak Portekizli hocanın, bu sezon zorlu maçlarda tercih ettiği 3'lü savunmayla Trabzon deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Jesus, ileride şok presle rakibi baskı altına almayı planlıyor.

2/5
JORGE JESUS KARARINI VERDİ
Tecrübeli teknik adam, bu sezon zorlu maçlarda hep 3’lü savunmayı tercih etmişti. Luan’ın ardından Gustavo’nun da sakatlanması nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in bu taktiği kullandığı son resmi maç 27 Ekim’deki 3-0’dan çevrilen Rennes mücadelesi olmuştu. Jesus, Trabzonspor karşısında da bu plana dönüş yapmaya hazırlanıyor. Serdar Aziz, Gustavo Henrique ve Attila Szalai, defansın merkezini oluşturacak.

3/5
BAZI İSİMLERİN YERİ GARANTİ
Sarı-Lacivertliler’de zorlu mücadelede Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel’in de kanatlarda görev yapması bekleniyor. Orta sahanın merkezinde Arao ve Crespo’nun yeri garanti gibi. Hücum hattı konusundaysa Portekizli hocanın Batshuayi ve King'e forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.

4/5
OYUN FELSEFESİNİ DEĞİŞTİRMEYECEK
Jorge Jesus, deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen oyun felsefesini değiştirmeyecek.

5/5
ŞOK PRESLE HATAYA ZORLAYACAK
Tecrübeli teknik adam öğrencilerinden yine önde basmalarını, şok presle rakibi hataya zorlamalarını istiyor. Dünya Kupası arasına lider giren Fenerbahçe, Trabzonspor’u devirerek hem zirvedeki yerini korumak hem de Bordo-Mavililer ile arasındaki puan farkını 9’a yükseltmeyi hedefliyor. (Fanatik)


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.