Fenerbahçe savunmasına 2.06'lık kule: Isaak Toure
22.12.2022

1/7
FENERBAHÇE'YE 2.06'LIK KULE
Adana Demirspor'un Milli stoperi Samet Akaydın'ı bitirmek üzere olan Fenerbahçe, Marsilya'nın 19 yaşındaki savunmacısını da kiralamaya çalışıyor. Jorge Jesus bu sezon genelde 3’lü savunmayı tercih etti. Elinde sadece 4 stoper bulunan Portekizli hoca, Luan Peres’in uzun süreli sakatlığı nedeniyle rotasyon konusunda zorlandı. Ara transfer döneminde savunmaya takviye yapmak, öncelik olarak belirlendi.

2/7
SAMET AKAYDIN'LA YETİNMEYECEK
Fenerbahçe, Adana Demirspor’un Milli stoperi Samet Akaydın’ın işini bitirmek üzere. Ancak yönetim, sadece Samet’le yetinmeyecek gibi görünüyor. Sarı-Lacivertliler, TFF’nin 21 yaş altı yabancılar için belirlediği 3 oyunculuk kontenjanı ocak ayında kullanmayı planlıyor.

3/7
HEDEFTE ISAAK TOURE VAR
Fransız basınına göre Fenerbahçe’nin hedefinde, Marsilya’nın 19 yaşındaki stoperi Isaak Toure var.

4/7
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ
Fildişi asıllı Fransız oyuncu için Sarı-Lacivertliler’in satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Marsilya, genç yıldızı kiralamaya sıcak baksa da opsiyon konusunda çekimser. Tarafların bu konu üzerinde de anlaşma sağlaması halinde, Toure’nin sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyeceği iddia edildi.

5/7
HEM STOPER HEM SOL BEK
Isaak Toure, Fransız futbolunun oyuncu fabrikalarından Le Havre altyapısından yetişti. Marsilya, 19 yaşındaki stoper için sezon başında 5.5 milyon Euro bonservis ödedi. Ancak teknik direktör Tudor, genç futbolcuya bu sezon fazla şans vermedi. Toure, ligde sadece 5 maçta 65 dakika süre alabildi. 19 yaşındaki stoper, 2.06 m.’lik boyuyla dikkat çekiyor. Isaak Toure, uzun boyuna rağmen son derece atletik. Solak olan genç yetenek, sol bek olarak da görev yapabiliyor.

6/7
FRANSA'NIN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİYDİ
Başaılı oyuncu, Fransa U19 Milli Takımı’nın formasını giyiyor. Toure, geçtiğimiz yaz düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale çıkan Fransa’nın savunmadaki en önemli isimlerinden biriydi.

7/7
İKİNCİ KAPTAN
19 yaşındaki stoper, U19 Milli Takımı’nda, Angers’li Ousmane Camara’nın ardından ikinci kaptan konumunda. Isaak Toure’nin menajerlik şirketi olan ND Management, aynı zamanda bir dönem Sarı-Lacivertli formayı giyen Yassine Benzia ve Simone Falette’in temsilciliğini de yapıyor. (Fanatik)


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.