Samet Akaydın Fenerbahçe'ye rekorla gelecek
21.12.2022

1/8
SAMET AKAYDIN TRANSFERİNDE SÜRPRİZ DETAY
Fenerbahçe, Samet Akaydın için gün sayıyor. Teknik direktör Jorge Jesus’un da çok istediği Adana Demirsporlu stopere ödeyeceği yıllık ücret de ortaya çıktı.

2/8
MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ
Geçtiğimiz sezon başlayan çıkışını bu sezon da sürdüren Samet Akaydın gösterdiği performansla Milli Takım'a kadar yükselme başarısı gösterdi.

3/8
SAMET’İ JESUS DA ÇOK İSTİYOR
Samet Akaydın zaman zaman hücuma çıkarak attığı gollerle de değerine değer katmış durumda. Samet'in transferini Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus da çok istiyor.

4/8
EN ÖNEMLİ ETMEN YERLİ OLMASI
3'lü savunmada daha fazla stoper alternatifine ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirdiği de ifade ediliyor. Samet Akaydın'ın yerli stoper olması, Fenerbahçe için transferde en önemli etmen konumunda.

5/8
DİKKAT ÇEKEN AYRINTI
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve Adana Demirspor ile prensip anlaşmasına vardığı milli stoper Samet Akaydın'da önemli bir ayrıntı dikkat çekiyor.

6/8
İMZA ATARSA REKOR KIRACAK
Fenerbahçe'den yılda 20 milyon TL alacağı iddia edilen Samet Akaydın, bu paraya imza atması durumunda İrfan Can Kahveci ile birlikte en çok para kazanan yerli oyuncu olacak.

7/8
BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO + 800 BİN EURO BONUS
Fenerbahçe'nin bu transfer için Adana Demirspor'a 4 milyon Euro garanti para ile birlikte 800 bin Euro bonus ödeyeceği de gelen haberler arasında. Ancak bonusun şartlarının ne olduğu henüz bilinmiyor.

8/8
2024’E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
28 yaşında ve 1.90 boyunda olan Samet Akaydın, hem yüksek toplarda hem de yerden güven veren bir stoper. Samet bu sezon toplamda 13 maça çıkarken 1 gol kaydetti. Yıldız futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. A Milli Takım formasıyla 1 karşılaşmada forma giydi. (Takvim)


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.