Jorge Jesus için yorumlar: "Milli takım ona göre değil"
14.12.2022

1/5
GAZETECİLERDEN JORGE JESUS YORUMU
Brezilya'nın Dünya Kupası'na çeyrek finalde vedası ve Tite'nin istifası, gözleri yeni hocaya çevirdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un adı da adaylar arasında telaffuz edilmeye başladı. Sabah Spor, gündemi yakından takip eden biri Brezilyalı diğeri Portekizli iki gazeteciye bu konuyu sordu. İşte yapılan o yorumlar:

2/5
“BREZİLYA'DA DEVRİM YAPTI“
DIOGO DANTAS: Jorge Jesus çok büyük bir teknik adam. Oynattığı hücum futbolu ile Flamengo döneminde devrim yaptı. Ama Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak hiç kolay değil.

3/5
“MİLLİ TAKIM JESUS'A GÖRE DEĞİL“
DIOGO DANTAS: Federasyon, vatandaşı olan bir isme öncelik veriyor. Brezilya'yı daha önce yabancı bir teknik adam hiç çalıştırmadı. Abel Ferreira ve Fernando Diniz, Brezilya Milli Takımı için en büyük iki aday. Zaten milli takım Jesus'a göre değil. O her hafta hatta haftada 2 maç oynamak isteyen bir teknik adam.

4/5
“BREZİLYA SEZON SONUNU BEKLER Mİ?“
FRANCISCO RODRIGUES: Jesus'un Fenerbahçe ile sadece sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Brezilya Futbol Federasyonu onu bekleyebilir mi? Göreceğiz. Ve tabii ki Brezilya Milli Takımı'nda başarılı olabilir.

5/5
“KALİTESİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ“
FRANCISCO RODRIGUES: Jesus'un kalitesini hepimiz biliyoruz. Jesus, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istemesiyle tanınır. Bu fırsat uzakta gibi görünüyorken bir sonraki hamlesi milli takım olabilir. Flamengo'da elde ettiği başarı ile bu engeli yıktı geçti. Ondan sonra birçok Portekizli antrenör Brezilya'nın en iyi takımlarına gitti. Brezilya 20 yıldır Dünya Kupası'nı kazanamadı. Bir sonraki Dünya Kupası'nda 24 yıl olacak. Jesus'un Portekizce konuşması ve adaptasyon sorunu olmaması artısı.


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.