Fenerbahçe'den Aboubakar sürprizi!
05.12.2022

1/5
FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ GOLCÜ
Joao Pedro’nun büyük ihtimalle sezonu kapatması sonrası Fenerbahçe’nin gündemine giren sürpriz bir golcü girdi. Dünya Kupası’na damga vuran golcü oyuncu için yönetimin kolları sıvadığı öğrenildi.

2/5
İMKANLAR ZORLANACAK
Jorge Jesus, Villarreal maçının ardından yaptığı açıklamada Joao Pedro ile ilgili üzücü haberi vermiş, “Muhtemelen bu sezon bizimle olmayacak” demişti. Portekizli teknik adam, yerine transfer isteyip istemediği sorusuna ise, “Tabi ki isterim ancak kulübün şartlarına göre çalışmalarımızı sürdürmemiz gerek” yanıtını vermişti. Fenerbahçe Yönetimi, tecrübeli teknik adamı mutlu etmek için imkanları zorlamaya kararlı.

3/5
GÜNDEME GELEN İSİM: ABOUBAKAR
Fenerbahçe'nin, Joao Pedro’nun yerini doldurmak için tanıdık bir ismi gündeme aldığı öne sürüldü: Vincent Aboubakar... Kamerunlu oyuncu, Dünya Kupası’nda 2 gol, 1 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

4/5
İLK TEMAS KURULDU
Kamerun, Dünya Kupası tarihinde Brezilya’yı yenen ilk Afrika ekibi olarak tarihe geçerken, galibiyeti getiren isim, uzatmalarda ağları sarsan Aboubakar oldu. Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki futbolcuyu kadroya katmak için kolları sıvadı. Fenerbahçe’nin, Al-Nassr ile ilk teması kurduğu iddia edildi. Yönetimin hedefi, Aboubakar’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak.

5/5
DÖNMEYE SICAK BAKIYOR
30 yaşındaki forvet, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler, Suudi ekibini ikna etmek için yakında görüşmelere başlamayı planlıyor. (Fanatik)


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.