Altay Bayındır'a Avrupa devi talip! Transfer için devredeler
03.12.2022

1/3
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme meydana geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli eldiveni Altay Bayındır'a Avrupa devinin transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi. Sky Sports Italia'da yer alan haberde Altay Bayındır'la birlikte transfer listesinde Dünya Kupası'nda dikkat çeken yıldızın da olduğu aktarıldı.

Altay Bayındır için Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon iyi başlamadı. Tecrübeli eldiven üst üste yaptığı hatalar sebebiyle bazı taraftarların tepkisini çekti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Altay Bayındır'a gösterilen tepkiler sonrası harekete geçti. Portekizli çalıştırıcı yaptığı açıklamada, “Altay'a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepki, bana gösterilmiş tepkidir. Ben böyle bir şey görmek istemem, böyle ortamda bulunmak istemem. Bu şekilde olmaması gerekiyor“ ifadelerini kullandı.

2/3
INTER KANCA ATTI
Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki eldiveni için bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sky Sports Italia'da Di Marzio imzalı haberde; Serie A devi Inter'in Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Tecrübeli file bekçisini transfer etmek isteyen Inter'in Samir Handanovic'in yerine bir alternatif peşinde olduğu kaydedildi. Altay Bayındır'la birlikte Yann Sommer'in de Inter'in transfer listesinde bulunduğu belirtildi.

3/3
SEZON SONUNDA SÖZLEŞMESİ BİTECEK
Fenerbahçe'nin 10 Temmuz 2019'da kadrosuna dahil ettiği Altay Bayındır'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 5 maçta terletti. (Milliyet)


Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow

Jose Mourinho'dan Antalyaspor maçı için Osayi-Samuel kararı

Arrow

İsmail Yüksek Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Arrow

Fenerbahçe'nin rakibi Alex de Souza'nın takımı Antalyaspor

Arrow

Jose Mourinho’dan öğrencilerine soyunma odasında net mesaj: Gereksiz stres yaşadık

Arrow

Mourinho'nun sistem ısrarı! Toplantı yapacak

Arrow

Kanarya'da gizli kahraman Becao

Arrow

Mourinho'nun Kostic kararı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.