Türk futbolcu cenneti; Fenerbahçe
09.10.2022

1/5
YABANCI KURALI F.BAHÇE'Yİ ETKİLEMİYOR
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un geçtiğimiz günlerde 8+3 kuralından çoğu takımın memnun olmadığı yönündeki açıklamaları Süper Lig’deki yabancı kısıtlaması tartışmalarını yine gündeme getirdi. Bu konuda en rahat ekiplerden biri ise Fenerbahçe. (Hürriyet)

2/5
HAZIRLIKLI GELDİ
TFF’nin 2021- 22 sezonunda uygulamaya koyacağını önceden duyurduğu 8+3 kuralına yerli ve ilk 11 oynatacak kalitedeki Türk futbolculara yatırım yaparak hazırlanan sarı lacivertli ekip, iki sezondur diğer kulüplerin yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyor.

3/5
AVRUPA'DA BİLE TÜRKLER OYNUYOR
Kadrosunda çoğu milli takım düzeyinde geniş bir Türk futbolcu yelpazesi barındıran Fenerbahçe, Avrupa maçlarında zorunluluğu olmamasına rağmen yine de en az 3 Türk futbolcuyu sahaya sürüyor

4/5
AEK VE RENNES'E KARŞI 4 TÜRK OYNADI
Son AEK Larnaka maçında ilk 11’e 3 Türk oyuncu yazan Fenerbahçe, ilerleyen dakikalarda da 4 Türk oyuncusuna şans vermişti. Rennes deplasmanında ise ilk 11’e dört Türk ismi yazan teknik direktör Jorge Jesus, ilerleyen dakikalarda ise 1 Türk oyuncuyu daha sahaya sürmüştü.

5/5
2 SEZON ÖNCEDEN YAPILAN PLANLAMA
Altay Bayındır, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Emre Mor, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun gibi oyuncuları bulunan Fenerbahçe 8+3 kısıtlamasını, iki sezon önceden yaptığı kadro planlamasıyla aşmayı başardı. TFF Kulüplere yolladığı son talimatta 35 kişilik kadroya en fazla 14 yabancı futbolcu ve ilaveten 1 Ocak 2001 ve daha sonra doğmuş olan 3 yabancı oyuncu izni veriyor. Maç boyunca da sahada en az 3 Türk oyuncu oynatma zorunluluğu var.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.