Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!
29.09.2024

1/7
Fenerbahçe'de iç transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Osayi Samuel ile ilgili somut adımlar atmaya başladı.

2/7
GÖRÜŞMELERE HIZ VERİLDİ

İngiltere'den iki kulübün yıldız oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği bu yüzden de Sarı-Lacivertliler'in sözleşme görüşmelerine hız verdiği bildirildi.

3/7
İNGİLTERE'DEN İKİ TALİP

Bu kulüplerden birinin Premier Lig bir diğerinin de Championship ekibi olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Yönetim'nin Ocak ayında Osayi ile masaya oturacağı ve anlaşma zemini arayacağı belirtildi.

4/7
MAAŞINA ZAM İSTEDİ

2021 yılında İngiliz ekibi QPR'den 508 bin Euro karşılığında transfer edilen 26 yaşındaki oyuncunun maaşına zam istediği ve bu yüzden görüşmelerin yavaş ilerlediği iddia edildi.

5/7
YOĞUN ÇABA

Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncu dışında iç transferde İrfan Can Kahveci ile görüşmelerine devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, iki yıldızı da ikna etmek için yoğun uğraş veriyor.

6/7
145 MAÇTA 7 GOLÜ VAR

Bu sezon 6 resmi maça çıkan ve 1 asist üreten tecrübeli oyuncu Sarı-Lacivertli formayla toplamda 145 maçta görev aldı. 7 gol atarken 14 de asist yaptı. Osayi, Avrupa Ligi'nde Union SG. ile oynanan maçta oyuna sonradan girmiş ve kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

7/7
KADRODA YER ALMIYOR

Avrupa Ligi'nde oynanan Union SG. maçında ayağı burkularak sakatlanan Osayi Samuel, bu yüzden Antalyaspor karşılaşmasının kadrosunda bulunmuyor. [Takvim]


Rakibimiz Antalyaspor! İşte muhtemel 11'imiz...

Arrow

Jose Mourinho'dan sert uyarı!

Arrow

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye karşı ilk maçı!

Arrow

Fenerbahçe'de gözler Edin Dzeko'da!

Arrow

Fenerbahçe'de kayıp aranıyor: Sebastian Szymanski

Arrow

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Serhat Akın'a yapılan saldırı hakkında açıklama

Arrow

29 Eylül 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho güvence verdi: 'Gelişeceğiz kazanacağız'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.