Jorge Jesus'tan Kiev motivasyonu: "Size güveniyorum"
08.09.2022

1/5
JORGE JESUS'TAN KIEV UYARISI

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında Dinamo Kiev'i konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, öğrencilerine maç öncesinde uyarılarda bulundu.

2/5
“SİZE GÜVENİYORUM“

Şu anda takım olarak daha iyi durumda olduklarını öğrencilerine ileten Jesus, “Gruptan çıkmak için kalite ve hırsımız var. Dinamo Kiev ile bir ay önce oynadığımız maça göre daha iyiyiz. Kazanacak gücümüz var. Size güveniyorum.“ dedi.

3/5
“DİKKATLİ OLUN“

Futbolcularına dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen usta hoca, “Bizi Şampiyonlar Ligi'nden elediler. Şu anda zirve noktalarında olmayabilirler ama hala çok tehlikeliler. Dikkatli olun.“ ifadelerini kullandı.

4/5
“TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK“

Kadıköy'de, taraftarın önünde oynayacak olmanın avantajından bahseden kurt hoca, “Galibiyetle başlamak büyük moral olur. Her zamanki gibi büyük taraftarımız üzerine düşeni yapacak. Onların desteği bizi hedefimize ulaştıracak. Bundan şüphem yok.“ dedi.

5/5
HESAP VAKTİ

Sarı-lacivertliler, grubun ilk maçında karşılaşacağı Dinamo Kiev'i yenerek hem gruba galibiyetle başlamak hem de UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda yenildiği Ukrayna temsilcisinden rövanşı almak istiyor.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.