Fenerbahçe'nin müthiş dörtlüsü!
06.09.2022

1/5
HÜCUM HATTI YENİLENDİ

Fenerbahçe, geçtiğimiz yıllarda forvet pozisyonunda sıkıntı yaşıyordu. Birçok oyuncu gelip gitmesine rağmen bir türlü burada güçlü bir rotasyon oluşturulamamıştı. Bu sezon başında ise hücum hattı yenilendi.

2/5
MÜTHİŞ DÖRTLÜ

Geçtiğimiz sezondan sadece Enner Valencia kalırken, Bologna'dan Joao Pedro, Chelsea'den Michy Batshuayi ve Watford'dan Joshua King kadroya katıldı. Sarı-lacivertliler böylece kalite olarak birbirine yakın 4 isimden oluşan müthiş bir hücum hattı kurdu.

3/5
FORMAYI DAĞITACAK

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus sezon boyunca bu 4 önemli oyuncusunu dönüşümlü şekilde kullanacak. Maç içinde de farklı taktikler deneyen deneyimli çalıştırıcı Enner Valencia, Joshua King, Michy Batshuayi ve Joao Pedro'yu farklı anlarda sahaya sürecek.

4/5
BİREYSEL YETENEKLERİNDEN DE FAYDALANACAK

4 önemli oyuncuya birden sahip olan Jesus böylece rakibin kendilerine önlem almasını engelleyecek. Ayrıca süper yıldızlarının bireysel yeteneklerinden de faydalanacak. F.Bahçe camiası da bunun keyfini sürüyor.

5/5
3.00 ORTALAMA İLE OYNUYOR

Kanarya geride kalan 5 Süper Lig maçında 15 gol kaydetti. 3.00 gol ortalaması yakaladı. Fenerbahçe 1988-89 sezonunda 36 mücadelede 103 gol kaydetmişti. 2.86'lık gol ortalaması tutturmuştu. Futbolseverler bu müthiş dörtlüye sahip Kanarya'nın 103 gollük rekoru kırıp kıramayacağını merak ediyor. (Sabah)


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.