İtalya Kim Min-Jae'yi konuşuyor! Müthiş performansa büyük övgü "Bunu söyleyebileceğimizi düşünür müydünüz?
05.09.2022

1/16
Fenerbahçe'den sezon başında Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Kim Min -Jae, gösterdiği performansla İtalya'ya damga vurmayı başardı. İtalya spor kamuoyundan birçok ismin büyük övgüler yağdırdığı Güney Koreli savunmacı manşetleri süslerken, dikkat çeken yorumlar yapıldı. Lazio ağlarını da sarsan Kim Min-Jae için vurgulanan noktalar dikkat çekti. İşte detaylar...

2/16
Sezon başında Fenerbahçe'den 18 milyon Euro karşılığında İtalya'nın Napoli takımına transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, gösterdiği performansla İtalya'da en çok konuşulan isim oldu.

3/16
Geçen sezonun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli futbolcu, kısa sürede hem takımın en önemli hem de taraftarların en çok sevdiği isimlerden biri haline gelmişti.

4/16
RENNES VE NAPOLI KAPIŞTI

Sezon başında birçok takımdan transfer teklifi alan Kim Min-Jae ile en çok Fransa ekibi Rennes ile İtalyan devi Napoli ilgilenmişti.

5/16
Transfer yarışını kazanan Serie A devi Napoli, başarılı futbolcuyu 18 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı.

6/16
İtalya kariyerine harika bir başlangıç yapan 26 yaşındaki stoper, 2. haftada Monza'ya karşı oynadıkları maçta Napoli formasıyla ilk golünü kaydetmişti.

7/16
LAZIO'YA DA ATTI

Başarılı performansını sürdüren Kim, Lazio ile deplasmanda oynadıkları maçta da ağları havalandırarak takımının kritik 3 puanında büyük pay sahibi olmuştu.

8/16
Bu performansından sonra İtalyan basını, Güney Koreli futbolcuyu manşetlerine taşıdı ve övgü dolu sözler sarf etti.

9/16
La Gazzetta dello Sport, Kim'e 7.5 puan verdi ve “Koreli hem gol atıyor hem de savunmada kimsenin geçmesine izin vermiyor. Yüksek güvenilirlik, zamanlama ve fiziksel olarak savunmada önemli bir katkısı var ve hücumda da ekstra bir silah oluyor.“ ifadelerini kullandı.

10/16
İşte Kim için atılan manşetlerden bazıları;

11/16
KOUILIBALY'NİN EKSİKLİĞİ HİSSEDİLMİYOR

La Repubblica:
Kim kusursuz defans yapıyor ve kafasıyla rakip kalenin köşelerine gönderdiği toplar öldürücü oluyor. Monza'ya attığı golün kopyasını yine attı. Şimdilik Koulibaly'nin eksikliği hissedilmiyor: Bu kadar kısa bir süre içinde bunu söyleyebileceğinizi düşünür müydünüz?

12/16
Tuttosport: Kim, golün tadını aldı. Rakip alanda da önemli bir faktör olmayı başardı.

13/16
Siamo Il Napoli: 'Kim için şimdiden 'Komutan' olarak görenler var. Napoli'deki 2. golünü attı ve skora dengeyi getirdi. Devamında ise maça kaldığı yerde devam etti.

14/16
“GERİ DÖNÜŞÜ BAŞLATTI“

Corriere dello Sport: Hiçbir şeyden korkmuyor. Yaptığı dribbling ve kafa vuruşuyla takımının geri dönüşünü başlattı.

15/16
“KISA SÜREDE SAVUNMA LİDERİ...“

Calciomercato: Kim, Napoli formasıyla ikinci golünü attı ama bu çok daha önemliydi. Çok güzel bir vuruşla skora dengeyi getirdi. Ek olarak savunmada tehlikeye dönüşen birçok pozisyonda bazı sorunları çözdü. Çok kısa bir süre içinde savunma lideri rolünü oynamayı çoktan başardı.

16/16
1.90 boyundaki stoperin Napoli ile 2 yıl opsiyonlu 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.