Fenerbahçe için zaman daralıyor: 01.00
02.09.2022

1/5
F.BAHÇE İÇİN VAKİT DARALIYOR

Fenerbahçe’de santrfor beklentisi yeni bir aşamaya taşındı. UEFA'ya Avrupa Ligi oyuncu listesini bugünü yarına bağlayan gece yarısı 01.00'e kadar bildirmek zorunda olan sarı-lacivertliler, yeni golcü arayışlarında...

2/5
AZMOUN ÇOK PAHALI

Zenit’ten 2.5 milyon Euro'ya B.Leverkusen'e giden İranlı santrfor Azmoun, Fenerbahçe'nin gündeminde. Alman ekibi, 12 milyon Euro talep ediyor. Sarı-lacivertliler ise bu rakamı fazla buldu. Masadaki teklif satın alma opsiyonlu kiralama. 27 yaşındaki golcü, bu sezon beş maçta fileleri boş geçti.

3/5
MURIEL'E TEKLIF YAPILACAK

Atalanta’nın Kolombiyalı golcüsü Luis Muriel bir başka aday. İtalyan ekibinde 3. forvet konumuna düşen ve ayrılmak isteyen Muriel için temaslar hızlandı. Yıldız futbolcu 2019'da 21 milyon Euro'ya transfer olmuştu. 31 yaşındaki oyuncunun kontratı sezon sonu bitiyor. Fenerbahçe teklif yapacak.

4/5
İKİNCİ FORVET KONUMUNA DÜŞTÜ

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Fenerbahçe’nin transfer listesindeki bir başka isim ise Moussa Dembele. Fenerbahçe, kulübü Lyon'un sözleşme uzatma teklifini reddeden Mali asıllı Fransız golcü için tüm şartlarını zorlayacak. Lacazette'nin dönmesiyle takımda ikinci forvet konumuna düşen Dembele, ayrılmayı kafasına koydu.

5/5
MICHY BATSHUAYI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş 'ta kiralık olarak forma giyen ve bonserivisi Chelsea'de olan Belçikalı tecrübeli forvet Michy Batshauyi için yeniden devreye girdi.

SICAK HABER! Michy Batshuayi, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Chelsea ve Fenerbahçe arasında son detaylar konuşuluyor.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.