Dinamo Kiev'den Fenerbahçe yorumu: Bizden intikam almak isteyeceklerdir...
26.08.2022

1/5
Avrupa futbolunun en önemli ikinci organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde gruplar belli oldu. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da yer aldığı kura çekiminde büyük bir tesadüf yaşandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen sarı-lacivertliler, Ukrayna temsilcisiyle bu kez UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşti. Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis eşleşmeyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

DİNAMO KİEV ELEDİ

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada tamamlamıştı. Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev'le karşı karşıya gelmiş ve tur atlayan taraf Ukrayna temsilcisi olmuştu. Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde Slovacko ve Austria Wien'i geçip, gruplara kalma başarısı gösterdi.

2/5
JESUS'TAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Austria Wien'i eledikleri maçın ardından açıklamalarda bulunmuştu. Portekizli çalıştırıcı, Dinamo Kiev'le UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşme ihtimallerinin hatırlatılmasının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

“Dinamo Kiev ile tekrar eşleşme ihtimali var. Onlarla karşılaştığımızda çok az bir süremiz vardı. İkinci maçı 10 kişi oynadık. O maç boğazımda düğüm gibi kaldı. Onlarla tekrar oynamak isterim.“

3/5
AYNI GRUBA DÜŞTÜLER

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi heyecanı İstanbul'da yaşandı. Sarı-lacivertliler ile Dinamo Kiev aynı grupta yer aldı. Fenerbahçe ve Dinamo Kiev'in yer aldığı B grubunda diğer takımlar Rennes ile AEK Larnaca oldu.

4/5
“ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLER VAR“

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Fenerbahçe, Rennes ve AEK Larnaca ile eşleşen Dinamo Kiev'de Başkan Igor Surkis konuştu. Eşleşmeyi değerlendiren Igor Surkis, “Çok güçlü rakipler var. Şampiyonlar Ligi grubunda olduğumuzu hissediyorum. Rennes, bizim gibi son dönemde bu turnuvada oynadı. Her yıl kaliteli transfer yapan ciddi bir takım. AEK Larnaca'nın, Dnipro'yu iki maçta da nasıl yendiğini gördük“ açıklamasını yaptı.

5/5
“BİZDEN İNTİKAM ALMAK İSTEYECEKLERDİR“

Fenerbahçe'nin performansını değerlendiren Dinamo Kiev Başkanı, “Fenerbahçe'den bahsetmiyorum bile. Her ay güçlenen bir takımlar ve bizden intikam almak isteyeceklerdir, maçlar çok ilginç geçecektir. Sizi temin ederim, Şampiyonlar Ligi maçlarındaki gibi teslim olmayacaklardır“ diye konuştu.


AVRUPA LİGİ ÖDÜLLERİ


Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'nde primler belli oldu. UEFA'nın kararına göre turnuvadaki her maçta galibiyete 630 bin euro verilecek. Beraberlik halinde takımların kasasına 210 bin euro girecek. UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan takımlar 1 milyon 100 bin euro, ikinci sıradan üst tura yükselen takımlar 550 bin euro kazanacak. Öte yandan son 16 turuna kalma başarısı gösteren ekiplere 1 milyon 200 bin euro verilecek.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.