Yazarlardan yorumlar: "Jesus, heavy metal futbolu seviyor"
24.08.2022

1/6
YAZARLARDAN FENERBAHÇE ANALİZİ

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın geride kalmasının ardından Fenerbahçe zirvede yer aldı. Hürriyet Gazetesi yazarlarından Uğur Meleke ve Mehmet Arslan, sarı-lacivertlilerle ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

2/6
JESUS İÇİN MELEKE'NİN TESPİTİ

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Uğur Meleke, teknik direktör Jorge Jesus'un futbol anlayışıyla ilgili olarak tespitlerde bulundu.

3/6
“JESUS, HEAVY METAL FUTBOLU SEVİYOR“

Meleke, “Jesus ilk 6 resmi maçta 4-1-3-2 oynattıktan sonra Avusturya’da 3-4-3’ü, Kadıköy’de 3-5-2’yi test etti. Adana Demir’e karşı yapılan 3-5-2 testi inişli çıkışlıydı, hücumdaki akışkanlık artılar hanesine yazılabilir ama savunma sağdan çok fazla delindi. Lâkin Jesus’un maç sonunda yılın en iyi futbolunu oynadıklarını söylediğini duyunca şuna emin oldum artık: Jesus, heavy metal futbolu seviyor“ görüşünü paylaştı.

4/6
“GOLLÜ MAÇLARI GÖRECEĞİZ“

Ayrıca Meleke, “Jesus adrenalin seviyor. 1-0 biten 90 dakikalık klasik müzik eseri onu tatmin etmiyor, yüksek ritim istiyor sürekli. Bu sezon sanırım Fenerbahçe maçlarında çok göreceğiz böyle 3-2, 3-3, 4-2 gibi skorları“ ifadelerini kullandı.

5/6
“50 YAŞ ÜSTÜ 3 TEKNİK ADAM KALDI“

Uğur Meleke, Süper Lig'in genç antrenörlere emanet olduğuna da dikkati çekerken, “50 yaş üstü sadece üç hoca kaldı, Jorge Jesus, Abdullah Avcı ve Rıza Çalımbay... Ancak biz 40’lı yaşlardakilere daha çırak muamelesi yaparken, 30’lu yaşlardakiler geldi aşağıdan. Antalya-Trabzon maçında Nuri Şahin’den büyük 5 futbolcu vardı bir ara sahada! Ancak Nuri Hoca gerek sakinliği, gerek maçı perde perde doğru ele alışı, gerekse doğru oyuncu değişiklikleriyle öyle büyüdü ki, yaşsız bir bilge gibiydi kenarda. Türk futbolunun dönüşüm fitilini bu hoca jenerasyonu ateşleyecek sanırım. Çok umutluyum ben“ dedi.

6/6
MEHMET ARSLAN: “TARAFTAR BUNU İSTEDİ“

Mehmet Arslan da Fenerbahçe taraftarının istediği oyunun ortaya çıktığına vurgu yaptı. Arslan, “Yıllardır istediği buydu Fenerbahçe taraftarının. Rakip kaleye olan baskılı oyun. 3 haftadır bunu oynuyorlar. Öyle istekli ve coşkulu oynuyorlar ki, Onyekuru’nun sağ kanatlarını felç etmesine bile önlem alamıyorlar. Jesus, savunmanın hatalarından daha çok hücumcularının becerilerine güveniyor. Ama şu bir gerçek ki, Adana Demirspor özellikle ikinci yarı skor olarak ne kadar gerideyse, oyun olarak o kadar ilerideydi. Savunmada Lemos gibi kısıtlı bir oyuncunun varlığı Fenerbahçe’nin en büyük sorunu“ görüşünü paylaştı.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.