Jorge Jesus'tan yeni transfer hamlesi! Brezilyalı yıldıza göz dikti...
11.08.2022

1/8
Süper Lig'e Ümraniyespor beraberliğiyle başlayan Fenerbahçe'de hedef yeni golcü transferi yapmak. Jorge Jesus'un da dile getirdiği hücum hattı takviyesinde gelişmeler yaşanıyor. Tecrübeli hoca yönetime transfer raporunu iletti. İşte Jorge Jesus'un istediği Brezilyalı yıldız...

2/8
YENİ BİR GOLCÜ ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Jorge Jesus, bir hücum oyuncusu almak istediklerini dile getirmişti. Bu sezon şampiyonluk iddiasıyla kurulan kadro için beklentiler yükselirken, yeni bir golcü arayışları devam ediyor.

3/8
YILDIZ TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda ilerleyen yönetim, rotayı Brezilya'ya çevirdi. Kesenin ağzını açan yönetim, yeni bir yıldız transferi için düğmeye bastı.

4/8
ROTA BREZİLYA'YA ÇEVRİLDİ

Lance'da yer alan habere göre Fenerbahçe, hücum hattına istediği oyuncuyu Brezilya'da buldu. Bir dönem Chelsea ve Arsenal formalarını da giyen Brezilyalı yıldız Willian için harekete geçildi.

5/8
Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Brezilya ekibi Corinthians formasını giyen Brezilyalı yıldız Willian için Fenerbahçe teklif yapmaya hazırlanıyor. Jorge Jesus, yönetimden oyuncunun alınmasını istediği iddia edildi.

6/8
Fakat bu transferde Fenerbahçe'nin Premier Lig'den rakibi var. Victor Nelsson için de harekete geçen Fulham, Willian için de devreye girmiş durumda. Takımdan ayrılmaya karar veren Willian'ın Premier Lig ekibi Fulham'a daha yakın olduğu aynı haberde dile getirildi.

7/8
Brezilyalı oyuncu 2021 yılında bedelsiz bir şekilde Corinthians'a transfer olmuştu. Corinthians formasıyla 36 maça çıkan yıldız oyuncu 1 gol ve 4 asist katkısı yaptı. Willian'ın 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

8/8


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.