Süper Lig'i sarsacak transfer! Jesus istedi yönetim alıyor...
07.08.2022

1/17
Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Jorge Jesus'un talimatları doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, golcü transferini bitirmek için düğmeye bastı. Portekizli teknik adamın da onay verdiği yıldız golcü için yönetim harekete geçti ve oyuncunun transferinin mutlu sona yakın olduğu belirtildi. İşte tüm detaylar...

2/17
Teknik direktör Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, transferde durmak bilmiyor.

3/17
Bu sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen Kanarya, kadrosunu birçok isimle güçlendirdi.

4/17
Kadrosuna Joshua King, Emre Mor, Lincoln Herique, Willian Arao, Gustavo Henrique, Joao Pedro, Ezgjan Alioski, İrfan Can Eğribayat, Bruma, Luan Peres ve Tiago Çukur'u katan sarı lacivertliler, golcü transferi için düğmeye bastı.

5/17
Golcü transferi yapacaklarını açıklayan Jesus, yönetime alınak oyuncu için talimatı verdi.

6/17
Yoğun mesai harcayan Kanarya, Portekizli teknik adamın da onay verdiği oyuncunun transferini bitirdi. İşte tüm detaylar...

7/17
Golcü takviyesi için yoğun şekilde çalışan Fenerbahçe'de son olarak gündeme alınan Valencia'nın golcüsü Maxi Gomez'in transferi hız kazandı.

8/17
Club Brugge, bir süredir görüştüğü Uruguaylı santrfordan son dakikada vazgeçerken, oyuncunun eski kulübü Celta Vigo da İspanyol ekibinin taleplerini karşılamakta zorlanınca sarı-lacivertliler transferde tek kaldı.

9/17
Jorge Jesus'un çok istediği 25 yaşındaki yıldızı kadrosuna katabilmek için kiralık dahil tüm seçenekler üzerinde görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi, hedefine çok yaklaştı.

10/17
VALENCIA BONSERVİSİYLE SATMAK İSTİYOR

Valencia'nın ilk hedefi oyuncuyu bonservisiyle satmak. İspanyollar, Gomez için ilk etapta 12 milyon Euro bonservis istiyordu ancak bu rakamı veren çıkmadı.

11/17
Gomez için 8 milyon Euro+ bonus teklif eden sarı-lacivertliler, bu hafta içinde ikinci bir harekât yaparak transferi bitirmeyi planlıyor.

12/17
MARCA: PAZARLIK HIZ KAZANDI

İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe ile Valencia arasındaki Maxi Gomez pazarlıklarının son birkaç saat içinde hız kazandığını yazdı.

13/17
İDMANLARA ÇIKMIYOR

Güçlü fiziğiyle dikkat çeken Maxi Gomez, sakatlığını gerekçe göstererek Valencia'da son 3 haftadır idmanlara çıkmıyor.

14/17
Takımından ayrılmak isteyen 25 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon La Liga'da oynadığı 29 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

15/17
82

Kariyerinde toplam 232 karşılaşmaya çıkan Maxi Gomez, görev yaptığı 17 bin 848 dakikada 82 gol, 34 asist ile oynadı.

16/17
İKİNCİ HEDEF SHAKHTAR'DAN TRAORE

Fenerbahçe, Gomez'in yanı sıra Shakhtar Donetsk'in 21 yaşındaki golcüsü Lassina Traore için de fırsat kolluyor. Uzun bir sakatlık sürecinden geçen genç oyuncunun durumu yakından takip ediliyor.

17/17
Kanarya, Gomez dışında bu ismi de kadrosuna katmak istiyor. Traore gelirse, 21 yaş altı olduğu için yabancı kontenjanını işgal etmeyecek.


Acun Ilıcalı: "Aynı film olmayacak"

Arrow

Amrabat'tan İsmail Yüksek'e övgü

Arrow

Tadic: 'Alex de Souza efsanemiz'

Arrow

Kostic: 'Bu şekilde devam etmeliyiz'

Arrow

Fenerbahçe'den tepki: "İzahı olamaz"

Arrow

Jose Mourinho'dan geceye damga vuran hareket

Arrow

Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarı galibiyete koştu

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel paniği!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.