Son Eklenen Haberler!
12:44 | Sebastian Szymanski'nin peşini bırakmıyorlar        -        12:42 | Fenerbahçe'de Samet Akaydin bilmecesi        -        11:50 | Fenerbahçe'de Eyüpspor maçı öncesi 4 eksik: Mourinho'dan stoper tercihi        -        10:31 | Jose Mourinho'dan takıma: "Şampiyon olacağız!"        -        11:06 | Fenerbahçe'yi forvetler sırtlıyor!        -        11:05 | Mourinho'nun eseri: En-Nesyri        -        16:38 | Fenerbahçe'den üç isim için sakatlık açıklaması        -        21:33 | Fenerbahçe, golcüleriyle güldü.         -        17:56 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        11:09 | Mourinho'dan Cenk'e 'hazır ol' mesajı
Fenerbahçe'de 14 isimle yollar ayrılacak
26.02.2021 - 09:48
Editör:

Fenerbahçe'de sezon sonunda şimdiden kimlere veda edileceği netleşmeye başladı.

Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan hiç birisi gelecek sezon takımda olmauyacak... aslında bu oyunculardan Ömer Faruk’la yola devam edilmesi düşünülüyordu. Ancak o da Fenerbahçe’de gelecek göremediğini iddia ederek, teklifi reddetti. Ömer Beyaz gibi sözleşmesi sona eren genç kaleci Oytun’a da güven vermediği için yol verilecek.

36 yaşına giren Gökhan Gönül ile Papis Cisse’nin sözleşmelerinde de 1’er yıllık opsiyonlar olmasına rağmen kullanılmayacak. Aynen 32 yaşına girecek olan Harun Tekin’e teşekkür edileceği gibi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Samatta’nın ise kesin satın alma hakkı Fenerbahçe’de. Ancak sarı-lacivertlilerin onu da kullanmak istemiyor.

Şampiyonluk gelse de gidecek 5 isim

Fenerbahçe’de sözleşmesi biten 5 oyuncuyla da yollar ayrılacak. Bu isimlerin dışında şampiyonluk gelse dahi yolların ayrılacağı isimler de belli oldu. Bu isimlerin başında İrfan Can ve Ozan Tufan’ın arkasında 8 numara pozisyonunda 3’üncü ve 4’üncü alternatif olarak Mert Hakan ile Jose Sosa yer alacak. Ayrıca büyük bir fiyasko yaratan Lemos ile müzmin sakat Perotti’nin sözleşmesinin feshedilmesine çalışılacak. Ayrıca takıma herhangi bir katkısı olmayan Sinan Gümüş de gidecek.

Şampiyonluk gelmezse ek olarak 4 isim daha gidecek

Fenerbahçe’de asıl kıyamet ise şampiyonluk gelmezse kopacak... sözleşmeleri biten Gönül, Cisse, Oytun, Harun ve Ömer Beyaz’ın sözleşmeleri yenilenmeyecek. Şampiyonluk gelse de gönderilecek Mert Hakan, Sosa, Lemos, Perotti ve Sinan gönderilecek. En azından çalışılacak. Ancak şampiyon olunamaması durumunda bu isimlere Novak, Samatta, Valencia ve Tisserand isimleri de eklenecek. Şampiyonluk gelmemesi durumunda yolların ayrılacağı isim sayısı 14’ü bulacak. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
gökhan gönül
transfer
Diğer Haberler
Sebastian Szymanski'nin peşini bırakmıyorlar
Fenerbahçe'de Samet Akaydin bilmecesi
Fenerbahçe'de Eyüpspor maçı öncesi 4 eksik: Mourinho'dan stoper tercihi
Jose Mourinho'dan takıma: "Şampiyon olacağız!"
Fenerbahçe'yi forvetler sırtlıyor!
Mourinho'nun eseri: En-Nesyri
Fenerbahçe'den üç isim için sakatlık açıklaması
Fenerbahçe, golcüleriyle güldü.
Gelecek maçımız
Eyüpspor
Fenerbahçe
20.12.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2024 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam