Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe'de zirve hesabı! Gözler 1 Aralık'ta
04.11.2025 - 12:29

Fenerbahçe'de Yönetici Ali Gürbüz, “Puan farkına bakmıyoruz, birkaç hafta içinde lider olacağız” diyerek 1 Aralık’taki Galatasaray derbisini hedef gösterdi. Başkan Sadettin Saran da futbolculara “Birlik ve beraberlik içinde güzel günler göreceğiz” inancı aşıladı.

Beşiktaş'o hem de Dolmabahçe’de o çılgın taraftar önünde 2-0 geriden gelip, 3-2 yenmek Fenerbahçe’nin havasını değiştirdi. Sarı-lacivertliler taraftardan yöneticisine, teknik direktörden futbolcusuna kadar 1 Aralık’taki G.Saray derbisine kilitlenip, zirveye çıkmanın hesaplarını yapmaya başladı. Başkan Sadettin Saran da maçtan sonra soyunma odasına indi.

'BEN SİZE DEMİŞTİM'

Başkan Sadettin Saran, tek tek sarılarak futbolcuları kutladı, mücadele için teşekkür etti ve “Ben size ‘Beşiktaş’ı yeneceğiz’ demiştim, sizlere güvenimi boşa çıkarmadınız. Böyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde güzel günler göreceğiz” diye konuştu. Yönetici Ali Gürbüz de “Puan farkına bakmıyoruz, birkaç hafta içinde lider olacağız” dedi.

BÜYÜK KARAKTER

Teknik Direktör Tedesco ise futbolculara soyunma odasında “Büyük bir karakter ve mücadele örneği gösterdiniz. Birlik ve beraberlik içerisinde oynayan-oynamayan herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Yavaş yavaş oyunumuzu daha da geliştireceğiz. Gelişmeye devam ediyoruz. Her maç aynı şekilde mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Sözcü - İrfan YİRMİBEŞ)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
zirve
istatistik
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam