Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu! Başakşehir sonrası bomba iddia...
13.07.2022 - 12:32
1/13
Çocukluk hayalinin gerçek olduğunu söyleyerek Fenerbahçe'ye gelen Mesut Özil'in rüyası kötü sonla bitti. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yönetimle yaşadığı bir sorun sebebiyle kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in sözleşmesini feshedeceği ifade edildi. Olası ayrılık ihtimali sonrası Başakşehir'e gideceği yazılan yıldız oyuncu için İtalyan basınından bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

2/13
Geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal ile soyunma odasında yaşadığı tartışma sonrası yönetimin de affetmediği ve süresiz olarak kadro dışı kalan yıldız futbolcu Mesut Özil, takıma dönmek istediğini ifade etse de olumsuz cevap aldı.

3/13
AVRUPA'DA SES GETİRDİ

Fenerbahçe Kulübü'nün, Mesut Özil ile karşılıklı yollarını ayırması Avrupa basınında da geniş yer buldu. 'Şok' olarak duyurulan haberlerden öne çıkan detaylar şöyleydi:

Daily Mail (İngiltere): Yaklaşık 4 ay boyunca Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in sözleşmesi feshedildi.

4/13
Bild (Almanya): Fener, Özil'in kontratını feshetti.

The Sun (İngiltere): Mesut Özil'in Fenerbahçe kariyeri bitti.

Foot Mercato (Fransa): Özil'in sözleşmesi sona erdi

5/13
Nogomania (Slovenya): Mesut Özil'in, Fenerbahçe rüyası son buldu… Özil'in kariyeri hayal kırıklığı ile bitti. Çocukluk kulübünden ayrıldı.

6/13
ÖZİL, BAŞAKŞEHİR'LE GÖRÜŞÜYOR İDDİASI GÜNDEME GELDİ

Ali Koç'un affetmediği Mesut Özil'in takımla olan sözleşmesini feshedeceği ifade edildi. Henüz resmi açıklamanın yapılmamasına rağmen Mesut Özil'in Başakşehir'le görüşme yaptığı iddia edildi.

7/13
İTALYANLAR YENİ ADRESİNİ YAZDI

Başakşehir'le görüşme yaptığı iddia edilen Mesut Özil için bir başka bomba transfer iddiası da İtalyanlardan geldi. Yeni takımını belirlemek için görüşmeler yapan Mesut Özil'in yeni durağının Serie A olacağı yazıldı.

8/13
ROMA VE MILAN DEVREDE

İtalyan basınında yer alan bir habere göre Özil için Milan ve Roma'nın devrede olduğu ifade edildi.

9/13
Jose Mourinho'nun Mesut'u tanımasından dolayı Roma'nın da Mesut Özil için ciddi bir talip olduğu yazıldı.

10/13
SABAH Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan'ın sorusunu yanıtlayan Mesut Özil'in menajeri olan Erkut Söğüt “Havaalanındayım. ABD'den Türkiye'ye geliyorum. Daha bitmeyen noktalar var. Daha imzalanan ve çözülen bir nokta yok. Taraflar üzerinde çalışıyor. Gelen teklif çok ama Mesut hâlâ Fenerbahçe'nin futbolcusu.“ açıklamasını yaptı.

11/13
Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ten fesih açıklaması geldi:

“Mesut Özil halen daha Fenerbahçe'nin futbolcusu. Hiçbir şey feshedilmiş değil. Belirli bir aşamaya geldiği zaman Fenerbahçe Kulübü açıklamayı yapacaktır. Fenerbahçe bir marka, Mesut Özil de bir marka. Daha önce de böyle bir tecrübe yaşadı, futbolda olağan şeyler bunlar. Bu süreci doğal ve güzel bir şekilde geçirmek biçim için öncelikli hedefimizdi. Sadece Başakşehir değil, yurt içinden yurt dışından çok sayıda teklif var“.

12/13
“HEM YURT İÇİ HEM YURT DIŞI İMKANLAR DEĞERLENDİRİLECEK“

Mesut Özil'in geleceği hakkında ise Erkut Söğüt dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Söğüt, “Mesut gibi futbolculara daima ilgi var, hem yurt içinden hem yurt dışından bugün itibariyle. Ama halen Fenerbahçe'nin futbolcusu. Eğer bir gün Fenerbahçe'nin futbolcusu olmazsa hem yurt içi hem yurt dışı imkanlar değerlendirilecek. Mesut Özil bir dünya markası. Dünyanın her yerinde takipçisi olan, her yerinde ilgiyle karşılanan bir futbolcu. Tabii ki buna karşılık Mesut'a Amerika'dan tutun Asya'ya kadar Orta Doğu'dan; her yerden bir ilgi var. Mesut'u futbolcu olarak kadrolarına katmak için. Ama o sürece daha girmedik. O sürece girersek kulüplerle görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Neticede kararı veren Mesut. Fenerbahçe'ye gelme kararını da veren kendisiydi. Bundan sonraki süreçte de en doğru kararı vereceğine inanıyorum“ şeklinde konuştu.

13/13
“MESUT İÇİN ASLOLAN FENERBAHÇE'DİR“

Menajer Erkut Söğüt, Mesut Özil'in bir kırgınlığı ya da pişmanlığı olup olmadığıyla ilgili soruya ise “Öyle bir şeyi zannetmiyorum. Çünkü Mesut Özil bir Fenerbahçe hayranı. Bunu bazı insanlar görmüyorsa da Mesut her zaman yaşadı. Mesut ile 10 yıldır çalışıyorum, biz 10 sene önce Fenerbahçe'nin maçlarını seyrediyorduk. Mesut öyle bir Fenerbahçeli. O yüzden bir pişmanlık olamaz. Mesut Fenerbahçe arması için oynadı. Ben futbolcu tarafından bakıyorum. Spekülasyon yapmak doğru bir şey değildir. Mesut için aslolan Fenerbahçe'dir. Eminim kulübü yöneten insanlar için de aynısı geçerlidir.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol