Ali Koç'tan tarihe geçen sözleşme! Transfer bombasını patlattı 4 yıllık anlaşma
04.12.2021 - 11:05
1/11
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 12 maçta aldıkları 10 galibiyet ile Türkiye'de zirvede bulunan Fenerbahçe Opet dün Mert Grup Sigorta'yı 3-1 yenerek yoluna devam etti. Fenerbahçe Opet için bomba bir transfer iddiası gündeme geldi, işte detaylar...

2/11
Futbolda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, voleybol dünyanın en önemli voleybolcularından biri kadrosuna katmak için harekete geçti. Başkan Koç'un transfer teklifi voleybol tarihinin en yüksek rakamı..

3/11
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, daha önce senelik 1 milyon euro teklif ettiği Paola Egonu'ya bu kez yıllığı 1,5 milyon eurodan 4 senelik sözleşme teklif etti.

4/11
Söz konusu rakam voleybol tarihinin en büyük sözleşmesi anlamına geliyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Egonu için 4 yıl 6 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

5/11
Fenerbahçe'nin Egonu için yaptığı sözleşme teklifinin daha önce eşi benzeri görülmemiş durumda. İddia edilen teklif, voleybol tarihinin en büyük sözleşmesi anlamına geliyor.

6/11
Dev transfer teklifiyle alakalı Imoco Volley'in ikinci başkanı Pietro Maschio, Fenerbahçe'nin teklifine yönelik çıkan haberler sonrası sert bir tepki göstermişti.

7/11
Maschio, “Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum ama ne tesadüf bu haberler, Fenerbahçe'nin rakibimiz olacağı Kulüpler Dünya Şampiyonası öncesinde çıkıyor. Bunlar artık alıştığımız istikrarı, dengeyi bozma girişimleridir“ ifadelerini kullandı.

8/11
15 Aralık'ta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Imoco Volley'in ikinci başkanı Maschio, “Dünyadaki herhangi bir takıma Egonu'yu kadrolarına katmak isteyip istemeyeceklerini sorsanız cevap olumlu olurdu. Ancak şimdi birine teklif için yaklaşırken can sıkıcı olup ters etki yaratabilir“ dedi.

9/11
Paola Egonu, Imoco Volley forması altında adeta kadın voleyboluna damga vurduğu bir yılı geride bırakıyor.

10/11
2021'de Egonu, takımı Imoco Volley ile CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, İtalya Ligi, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası zaferleri yaşarken CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, CEV EuroVolley, İtalya Ligi ve İtalya Kupası'nda en değerli oyuncu olmayı da başardı.

11/11
Nijerya asıllı İtalyan oyuncu Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından da yılın kadın oyuncusu seçildi. Ayrıca Egonu Tokyo 2020'de, Filenin Sultanları karşı harika bir performans göstermişti.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol