Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı: Yolların ayrılması bekleniyor
11.05.2025 - 11:06
1/5
Fenerbahçe'nin Aston Villa'dan ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Diego Carlos, beklentilerin altında kaldı. Diego Carlos ile sezon sonunda yolların ayrılabileceği iddia edildi.

2/5
Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Milan Skriniar'da hedefi 12'den vursa da Diego Carlos beklentileri karşılayamadı.

3/5
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 10 milyon Euro bonservis bedeliyle takıma kazandırılan Brezilyalı stoper, hem Kayserispor hem de Başakşehir maçında oyundan alınan ilk isim oldu.

4/5
Haber detayında, senelik 4 milyon Euro kazanan Diego Carlos ile yolların ayrılmasının beklendiği belirtildi.

5/5
Sarı lacivertli takımla 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki savunma oyuncusun 5 maçta forma giydi ve 188 dakika sahada kalabildi.

Diğer Haberler
Ali Koç: 'Eylül ayında olağanüstü seçimli genel kurul var'
Fenerbahçe'den bir açıklama daha
Emrah Tünay'dan Ali Koç hakkında 'tehdit' iddiası
Fenerbahçe taraftarını anons da durduramadı! Derbide 'Ali Koç istifa' sesleri
Eda Erdem gözyaşlarını tutamadı!
Fenerbahçe'de ayrılık! Yıldız isme İtalya'dan teklif var
Fenerbahçe'de Eyüpspor öncesi dört eksik!
Fenerbahçe'den olağanüstü seçimli genel kurul kararı! İşte kongre tarihi
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Eyüpspor
18.05.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam