Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinde kalecisi belli oldu
19.02.2025 - 12:34
1/6
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Fenerbahçe, Anderlecht'e konuk olacak. İlk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, deplasmanda oynanacak maçta büyük bir skor avantajına sahip olacak.

2/6
Jose Mourinho'nun bu karşılaşmada rotasyona gitmesi bekleniyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, deneyimli teknik adam az süre alan isimlere forma şansı verecek.

3/6
Sarı-lacivertlilerde Fred, Tadic, Dzeko, En-Nesyri ve Kostic gibi isimlerin Anderlecht maçında yedek kulübesinde olması bekleniyor.

4/6
Bu isimlerin yerine ise Yusuf Akçiçek, Osayi Samuel, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun şans bulacak.

5/6
Djiku, Çağlar, Diego Carlos ve İsmail Yüksek ise Anderlecht maçında sahada olmayacak.

6/6
Livakovic'in de Belçika ekibi ile oynanacak maça yetişmeyeceği belirtildi. Sağlık ekibinin onay vermesi halinde Hırvat eldiven derbide kulübede oturacak. Sarı-lacivertlilerde derbide de kaleyi İrfan Can Eğribayat koruyacak.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'
İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'
Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam