Ali Koç'tan olay Mertens açıklaması: "Demek ki gelecek sene bizde!"
15.02.2025 - 22:18
1/6
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray-Adana Demirspor maçında yaşananlarla ilgili konuştu. Koç, “Mertens de bu işin içinde değil mi? Demek ki Mertens gelecek sene bizde!“ ifadelerini kullandı.
2/6
Adana Demirspor'un sahadan çekildiği Galatasaray maçıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un ifadeleri şöyle:
3/6
Adana Demirspor maçı yarıda kaldı. Hulusi Belgü neden tweet atmış diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.
4/6
Militan gazetecileri devreye giriyor. Bir anda işi biz kurgulamışıza getiriyorlar. Kamuyou da maalesef bu konularda uyanık değil.
5/6
15 dakika içinde bizim Adana Demirspor'u kafalamamızı, böyle bir plan kurmamızı falan geçtim şimdi soruyorum Mertens de bu işin içinde değil mi? Demek ki Mertens gelecek sene bizde!
6/6
Yazın bunu medya mensupları. Ortamı geren kendileri, çıkıp itidal çağrısı yapanlar da kendileri. İnsanlar yemiyor artık.