Mourinho neşteri vurdu: Tam 10 yıldızın biletini kesti! Listede sürprizler de var
14.07.2024 - 23:28
1/13
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları dolu dizgin devam ederken bir yandan da takımdan ayrılacak isimler de belli oluyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, bu kapsamda takımdaki gözlemlerini yaptı ve neşterini vurdu. Tam 10 oyuncu hakkındaki kararını verdi. Gelecek sezon planlaması kapsamında çalışmalar devam ederken Sarı-Lacivertli ekipte bu 10 isimle yolların ayrılması hedefleniyor ve bu listede bazı sürpriz isimler de bulunuyor. (Fanatik)

2/13
MOU KARAR VERDİ

Transfer çalışmaları devam ederken bir yandan gözler takımdan ayrılacak olan isimlere çevrildi. Portekizli menajer, bu noktadaki kararını verdi.

3/13
TAM 10 OYUNCU!

Bu kapsamda Jose Mourinho, takımda düşünmediği 9 oyuncuyu belirledi ve bu isimler, gelecek sezonki kadro planlamasında yer almayacak.

4/13
MIHA ZAJC

Jose Mourinho'nun takımda kalmasını istemediği oyunculardan birisi olan Zajc'ın performansı şu ana kadar kimseyi memnun etmedi. Uygun şartlar oluştuğu takdirde takımdan ayrılacak.

5/13
MELİH BOSTAN

Melih Bostan'la yeni bir sözleşme imzalamak isteyen Fenerbahçe, oyuncuyu başka bir kulübe satarak sözleşmesine geri alma maddesi eklemeyi planlıyor.

6/13
LUAN PERES

Joge Jesus döneminde diz bölgesinden kötü bir sakatlık geçiren Brezilyalı oyuncu, yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü kendisine gelemedi ve teklif gelmesi durumunda ona da yol görünüyor.

7/13
JOAO PEDRO

Sports Digitale'in haberine göre psikolojik sıkıntılar yaşayan Pedro, Gremio'nun idmanlarına çıkmıyor. Fenerbahçe'nin kampa almak istediği Brezilyalı futbolcu, menajeriyle yollarını ayırdı. Pedro için de kulüp aranıyor.

8/13
RADE KRUNIC

Sports Digitale'in haberine göre Bosnalı oyuncunun menajeri özellikle İtalya'da kulüp bakıyor. Oyuncuya kiralık veya satılık anlamda bir teklif gelmesi durumunda Fenerbahçe bu teklife sıcak bakacak.

9/13
MIGUEL CRESPO

Crespo da tıpkı Krunic gibi teklif gelmesi durumunda takımdan ayrılma ihtimali olan futbolculardan birisi konumunda bulunuyor.

10/13
RYAN KENT

Kent'e özellikle İngiltere'den birçok teklif yapılırken transfer konusundaki son karar tecrübeli futbolcuya bağlı olarak değişecek. Fenerbahçe, oyuncuyu gelecek sezonki planlamada düşünmüyor.

11/13
UMUT NAYİR

Gelecek sezon planlamasında olmayan isimlerden birisi de Umut Nayir. Teklif gelmesi durumunda onun da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

12/13
EMRE MOR

Jose Mourinho'nun ana planlaması içerisinde yer almayan Emre Mor için kulübe bir teklif gelmesi durumunda yüksek bir ihtimalle satılacak. Oyuncunun performansına göre bu durum en kısa süre içerisinde şekillenecek.

13/13
CENGİZ ÜNDER

Marsilya'dan Fenerbahçe'ye 15 milyon euro gibi astronomik bir bonservis bedeliyle transfer olan Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Sezonun bir bölümünde iyi oynasa da performansını sezonun geneline yayamadı ve onun için de uygun bir teklif gelmesi durumunda Fenerbahçe bu transfere sıcak bakıyor.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosunu bildirdi!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için sözleşme kararı
Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu açıklaması| Kadrodan çıkarıldı!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Kasımpaşa
Fenerbahçe
15.09.2024 | 17:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol