Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 BU TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR AZİZ BAŞKAN
BU TARAFTAR SENİNLE GURUR DUYUYOR AZİZ BAŞKAN
28.04.2014

Ne güzel bir duygudur ŞAMPİYON olmak . Ne güzel bir anıdır bu coşkuya tanıklık ediyor olmak . Ne güzel bir gururdur genci yaşlısı , kadını erkeği hep birlikte zafer şarkıları söylemek . Teşekkürler bize bu müthiş sevinci yaşatan , bu tarifsiz gururu veren tüm FENERBAHÇE camiasına.


Dünkü maça BİZ BİR AİLEYİZ yazılı pankartla çıktı takımımız . Gerçekten de tribünlerdeki 55 bine yakın kadın ve çocuk taraftar , stadyuma girmesi YASAKLANMIŞ OLAN en az 100 bin kişi stadyum çevresinde , abarttığımı sanmayın ama en az bir milyona yakın insan çoğunlukla BAĞDAT CADDESİ olmak üzere KADIKÖY civarında cafelerde , restoranlarda … kimisi evinde kimisi sokaklarda . Saat 20.45 i bekliyorlardı . Başta bu camianın 1 NUMARALI ismi olan ve FENERBAHÇE’Sİ için hayatını bile feda etmeye hazır AZİZ YILDIRIM olmak üzere , tüm yönetim kurulu üyeleri . Takımımızın başına ilk geçtiği günlerde çoğu kesim tarafından burun kıvrılarak bakılan ama gün be gün değeri , bilgisi ve adamlığı daha iyi anlanan TEKNİK DİREKTRÖRÜMÜZ ERSUN HOCA , benim çocukluğumdaki 103 gollü şampiyonluğun sağ beki ve penaltıcısı , şimdinin yardımcı antrenörü ARAP İSMAİL HOCA ve diğer antrenörler , kaleci antrenörleri . Bu takımda 6. Şampiyonluklarını yaşayan 11. Sezonlarını geçiren 3 kaptanımızdan delikanlı VOLKAN ve hiçbir antrenörün vazgeçemediği SELÇUK , Galatasaraydan gelmesine rağmen gerçek FENERLİ olduğunu herkese çatır çatır kanıtlayan ASABİ ama YÜREKLİ DİĞER KAPTANIMIZ EMRE , bırakın FENERBAHÇEMİZİ , REAL MADRID , BARCELONA , B.MUNCHEN’de bile bek olarak oynayabilecek olan olmazsa olmazlar CANER ve GÖKHAN , savunmamızın belkemikleri duran topların golcüleri ALVES ,BEKİR ve bize BURSADA 3 puanı son saniyede getiren EGEMEN , bütün sezon ettiği mücadele ile takımımızın dinamosu MEHMET TOPAL , sezon başı sakatlık sorunu yaşasa da neden PORTEKİZ’in değişmez adamı olduğunu ispat eden ANKARA’lı MEIRELES , İLK Galatasaray maçının kahramanı yetenekleri tartışılmaz olsa da son dönemde 6 yabancıya takılan güzel şutlu adam CRISTIAN BARONI , bitmek bilmez enerjisi ve çabukluğuna , feda ettiği saçlarını da ekleyen ALPER , gerektiği kadar şans bulamasa da yeteneğinden kimsenin süphe etmediği geleceğimiz SALİH , tekmeye kafa sokan rakibe sahayı dar eden uçan Hollandalı KUYT , RÖVEŞATA da siyah kuşak sahibi taraftarın sevgilisi MOUSSA , gününde olduğu zaman hiçbir defans oyuncusunun tutamayacağı durdurulamaz kuvvet EMENIKE , ne zaman şans bulursa bulsun golü atmayı bilen ihtiyar delikanlı WEBO , takımın neşe kaynağı MEHMET TOPUZ , attığı 2 golle yıldızlaşan ve kalitesinden şüphe duyulmayan KADLEC , az süre alsa da bu takımın birer parçaları olan HOLMEN , HASAN ALİ , SERDAR hatta zaman zaman ERSUN HOCANIN şans verdiği genç 17 lik yıldızlarımız… HEPİNİZ BU ŞAMPİYONLUĞU tıpkı 2010-2011 sezonunda OLDUĞU GİBİ ANALARINIZIN AK SÜTÜ GİBİ HAKETTİNİZ.

Tüm sene yapılan bütün haksızlıklara karşı olan dik duruşunuz ile , sahamız da kapansa , oyuncularımız haksız yere oyundan da atılsa , rakip takımlar maçlarımızda alenen kollansa da , başkanımıza her türlü ceza verilse de … SİZ YILMADINIZ . hepinize çok teşekkürler .

Bugün teknik taktik konuşma günü değil . Bugün takımımıza gereken SAYGIYI gösterme , onlara TEŞEKKÜR etme , şampiyonluğun GURURUNU yaşama günü . Kendi rekorumuzu bir kez daha egale ederek 3 hafta daha oynanmadan ŞAMPİYON olmak herkesin harcı değildir . Üstelik bunu yaparken son 2 maçtan da beraberlik ile ayrıldığımızı düşününce NE KADAR FARKLI olduğumuz , ne kadar daha İYİ olduğumuz zaten ortaya çıkıyor . BİR TAKIM DÜŞÜNÜN Kİ tüm oyuncuları saha içinde ve dışında gerçek bir aile gibi , hepsi birbirine sımsıkı bağlı .Başkanlarını adeta bir baba gibi gören, hocalarına saygıları ve güvenleri son derece yüksek , iyi de oynasalar kötü de oynasalar asla kötü mücadele etmeyen ve formasını son damlasına kadar terleten bir takım.

 Artık ülkemiz uzun bir süre için sosyal ve ekonomik olarak bir nefes alacaktır. Rahmetli İSLAM ÇUPİ’nin de dediği gibi ; 

"Türkiye'de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur. Stadlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."

SÖZLERİMİ BİTİRMEDEN EVVEL , dün maç öncesi ve sonrası takımla beraber olan ve gözyaşlarını tutmayan bu KOCA YÜREKLİ , Atatürkçü , milliyetçi,cumnhuriyetçi , laik , vatansever adama yapılan ZULMÜN , ADALETSİZLİĞİN kalkmasını , son bulmasını yürekten diliyorum . Yeter bu camiaya çektirdiğiniz acılar . Bir insanın sahip olduğu en önemli değer ÖZGÜRLÜGÜDÜR . bu adam 1 koca yıl bir hiç uğruna cezaevinde yattı ! Oynanan oyunları , kirli dolapları herkes gördü.17 Aralık ta ortaya çıkan deprem sonrası herkese özgürlük doğarken , ÖYM ler kapatılırken . Bu mahkemeler tarafından yargılanıp suçlu bulunan AZİZ BAŞKANIN da yeniden ve adil yargılanması HAK VE HUKUKUN bir gereğidir.

EN BÜYÜK GURURU FENERBAHÇELİ OLMAK OLAN BEN , AZİZ YILDIRIM GİBİ BİR BAŞKANIM OLDUĞU İÇİN ŞEREF DUYUYORUM .

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol