Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 FLAŞ FLAŞ FLAŞ ! FENERBAHÇE PENALTI KAZANDI..
FLAŞ FLAŞ FLAŞ ! FENERBAHÇE PENALTI KAZANDI..
02.03.2014

Yazıma kısa ama çok açık bir tespitim ile başlamak istiyorum. Bu ülkede FENERBAHÇE penaltı kazanır ise ülkedeki bir numaralı gündem maddesi ‘o penaltı’ oluyor . İnanın FENERBAHÇE’li futbolcular ceza alanında tabir-i caiz ise silahla vurulsa  bile hala PENALTI  yok diyecek rakip takım taraftarları ve yorumcuları NEFES ALIYOR bu güzel ülkemde. Oysa bilmiyorlar ki FENERBAHÇE taraftarı haksız bir penaltı ile maç kazanmaktan nefret edecek tek taraftardır .  Net söylüyorum en az 15 metre uzaktan çekilen bir top elle kesiliyor ise bu BREZİLYA’dan , JAPONYA’ya , AVUSTRALYA’dan İSKOÇYA’ya heryerde 10 kez değil 1000 kez penaltıdır . Buna itiraz edenlerin geçmişte bir sezon ligin sondan 2. haftasında üstelik +96 da ARİF’in de daha sonra itiraf ettiği gibi kendini atması ile kazandığı temdit penaltısını gole çevirmesi ile şampiyon olan PARÇALI takımı tutması ne garip bir tesadüftür .

Fenerbahçe dün sahaya ALVES hariç ideal 11’i ile çıktı . Ama ideal 11 de formsuz oyuncuların çokluğu her ne adar baskılı ve etkili bir oyun ortaya koysa da eski günlerden uzak bir FENERBAHÇE izlettirdi bize. Burada SOW-KUYT-EMENIKE 3 ‘lüsünün oldukça formsuz olması en büyük etkendi .Özellikle her ne kadar eksikler iyileşse de dünkü maçta olduğu gibi tüm maç kapanan bir takıma karşı SANTROFOR özelliği ve hava hakimiyeti en yüksek oyuncumuzun hala sakat oluşu yedek de olsa PIERRE WEBO’yu aramamıza sebep oldu . Burada bir parentez de MEHMET ÖZDİLEK’e açmk istiyorum. Bir takım bu kadar defansif futbol oynamamalı .90’lı yılların zihniyeti ile bir yere varılmaz. Hücumu hiç düşünmemek  ,  adeta ceza alanı ve önünde 10 kişi ile duvar örmek FUTBOLU SEVENLERE ihanettir. Zaten maç sonu istatistiklerde kaleye şutta 36 ya 3 lük  , topla oynamada da %72 ye % 28 üstünlük MEHMET HOCA’ya inşaallah bazı şeyleri anlatmıştır .Futbolculuk döneminde hücüm ve golden başka bir niyeti olmayan BÜYÜK VE YETENEKLİ ŞİFO MEHMET’e bu yakışır bence .Fenerbahçe için güzellik ve olumsuzlukların bir arada yaşandığı bir gece oldu . CANER ERKİN’in olağanüstü enerjisi ve futbolu , EMRE BELÖZOĞLU’nun ben bu ülkenin hala en iyi ortasaha oyuncusuyu olduğunu ispat etmesi , takımın bir bütün olarak hırsı , azmi ve mücadelesi gecenin güzellikleri arasındaydı .Diğer yandan ise başta EMENIKE ve KUYT olmak üzere SOW , MEIRELES yine sahada varlık gösteremediler. Ligin boyunun kısaldığı en kritik haftalarda bir an önce kendilerini bulmaları şart . 

Maç  yine son yıllarda toplamda 20. Cezalı maçına çıkan FENERBAHÇE’mizin bayan ve çocuk 35.000 taraftarı önünde oynandı . Eşi benzeri olmayan bir kararla deplasman macinda 800 kisi taraftarimizin 'MUSTAFA KEMAL'in ASKERLERİYİZ ' tezahüratı yuzunden sahamizin kapanmasini  , GOSSO'nun ceza sahasinda KUYT'a insanlık dışı vahşi tekmesini ( hem kirmizi hem penalti) , son 2 deplasmanda KATLEDİLMEMİZİ konusmayıp  !!! Gelen topa manşet adan adama calinan PENALTIYI bahane Ederek  !FENER KORUNUYOR diyen !!! zihniyet zaten bizi son deplasman maçlarımızda doğrayan zihniyet ile aynı zihniyet . İŞTE BU YÜZDEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KORKUM ASLA TRABZON DEĞİL HAKEM ATAMALARINDAKİ OYUNLAR OLUYOR.  2010 yılından beri oynadığımız her maçta trabzonsporu Avni Aker’de yandiğimiz gerçeği hepimizin akıllarında zaten . he bir de unutmadan GOSSU’nun yağtığı o ADAM YARALAMAYA TEŞEBBÜSÜ 3 metreden görüp oyunu devam ettiren …Kırmızı kart çıkarıp , Penaltı vermeyi gerek görmeyen ismi lazım değil maçın hakemine selamlar söylüyorum .

Biz FENERBAHÇE olarak adil yönetim istiyoruz. Bu da en doğal hakkımız . Adil yönetilen her maçta kazanmaya yakın tarafın FENERBAHÇE olacağı gerçeği zaten rakibimizin en büyük korkusu .

ÖNEMLİ NOT : Futbolla yatıp futbolla kalkan bir ülkede FENERBAHÇE’MİZİN BİR SPOR KULÜBÜ olma realitesi bu hafta yine gözler önüne serildi . FENERBAHÇE DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜDÜR . Bayan voleybolcularımız AVRUPADA FİNALE YÜKSELDİ . Erkek Voleybolcularımız AVRUPADA FİNALE YÜKSELDİ .Bayan BASKETBOL TAKIMIMIZ 12 maçta 12 galibiyetle EUROLEAGUE’de grubunda lider. Erkek BASKETBOL TAKIMIMIZ son 2 senenin EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLYMIAKOS’U bu hafta devirdi . Futbol takımımı lider .Masa tenisinde DÜNYA ŞAMPİYONLUKLARI üstüste geliyor . Atletizm , yüzme ,boks branşlarında her daim şampiyonluklar kazanan bir SPOR KULÜBÜNÜ TUTMANIN HAKLI GURURU İÇİNDEYİZ. Başta AZİZ YILDIRIM olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ.

Geçen yazımda da yazdığım gibi …

BİR  MAYIS  SABAHINDA LACİVERT GÖKYÜZÜNÜN SARI GÜNEŞİYLE ŞAMPİYON OLARAK UYANACAK TÜM FENERBAHÇE SEVDALILARINA SELAM OLSUN ….

MAÇIN 3 ADAMI :  CANER ERKİN – EMRE BELÖZOĞLU – ALPER POTUK

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol