Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 SANIK AYAĞA KALK … SUÇUN FENERBAHÇE’Lİ OLMAK !
SANIK AYAĞA KALK … SUÇUN FENERBAHÇE’Lİ OLMAK !
25.02.2014

Maç  yorumu yapamayacağım arkadaşlar. Teknik  , taktik , istatistik hepsi boş inanın. Maç analizi ,  sahaya diziliş  hepsi  fasa fiso …Şimdi kim benden Caner’in canla başla mücadele etmesini anlatmamı bekler ki ? Veya oyuna rakip sahada tam baskı ile başlayıp oyunu ilk 10 dakikada rakip sahaya yıkan FENERBAHÇE’nin futbolunu ?  ÖZÜR DİLERİM AMA BENİM DE İÇİMDEN FUTBOL KONUŞMAK GELMİYOR . Fenerbahçe’liyim … FENERBAHÇE’li olmanın büyük bir gurur olduğu bir ülkede doğdum ve şimdi FENERBAHÇE’Lİ olmanın büyük bir suç olduğu bir ülkede yaşıyorum … 

Bizim gibi Futbola gönül vermiş , zamanında futbol oynamış veya oynamamış , futbol ile yatan futbol ile kalkan insanlar için bugünkü  futbol sadece ve sadece ülkemiz KARA BİR TABLODUR . Bugünkü tabloda görünen , ‘’ÇUBUKLUDAN alıp PARÇALIYA ver ’’  veya  ‘’ÇUBUKLUYU  bitir PARÇALIYA yardımcı ol ’’ dan başka bir şey değildir . Bu tablonun müsebbibi kim ise ?  TFF , MHK  veya daha yukarıları ? ya da PARÇALIYA sevdalı TFF çalışanları ???  her kim ise  … TÜRK FUTBOLUNDAKİ adaletsizliğin tek sorumlusu ve milyonlarca FENERBAHÇE SEVDALISI TARAFTARININ beddualarının SAHİBİDİR.

Dünkü maçta  bir kez daha HAKSIZCA , KOMİK ŞEKİLDE , REZALET BİR KARARLA ‘’10’’ kişi bırakılan FENERBAHÇE’MİZİN  , YEDİĞİ GOLDE rakibin KOLUNU bariz bir şekilde kullanarak avantaj elde etmesine ve devamında gol yemesine , Santroforu EMENIKE’nin ceza alanında ayaklarının yerden kesilmesi sonrası PENALTI VERİLMEMESİNE ,  son saniyede SOW’un ceza alanı içinde elle oynamasını hakemin es geçmesine RAĞMEN yine de 1 PUAN ALABİLMESİ  çok büyük bir BAŞARIDIR .

PUAN FARKI 4 ‘ E İNDİ . Sanırım SIFIRLANANA kadar bu KOMPLO son bulmayacak.  Bu ülkede rakibimiz  PARÇALI’nın  geçmiş yıllarda da kazandığı şampiyonluklarda oynadığı oyunları , çevirdiği dümenleri , transfer şikelerini , görülmemiş , ilk olmuş tahkim kararlarını , rakiplerinin en kritik maçlarda onlara karşı gösterdiği  rezil oyunları , hakemler ve TFF tarafından kollanmalarını UNUTMADIK…

ÇOK UZATMAYA GEREK YOK…  EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE ETMEDİĞİMİZ ÇOK AÇIK . AMA HAKEMLERİ DE YENEREK ŞAMPİYON OLMAK GERÇEKTEN ÇOK DAHA BÜYÜK BİR ZEVK VERECEK .

Dip not  :  rakibimiz parçalı bu hafta yine PARÇALI  giymeyenler sayesinde puanlar kazandı .  onlardan bir tanesi saçma sapan bir penaltı yaptırdığı maçta , maç sonu formasını da PARÇALI taraftarlara atarken , diğerleri ELAZIĞ’da  ağzında düdük cebinde kartlarla onlara KIYAĞINI geçerek PARÇALI taraftarlara sevinç yaşattı . LİG SONUNDA parçalının bu sene en iyi 11’İ  yapıldığında defansta DANY ve forvette YUNUS , CÜNEYT ,HÜSEYİN banko 11 e yazılmalı .

BİR  MAYIS  SABAHINDA LACİVERT GÖKYÜZÜNÜN SARI GÜNEŞİYLE ŞAMPİYON OLARAK UYANACAK TÜM FENERBAHÇE SEVDALILARINA SELAM OLSUN ….

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol