Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 EGEMEN KORKMAZ ... FENERBAHÇE YIKILMAZ ...
EGEMEN KORKMAZ ... FENERBAHÇE YIKILMAZ ...
28.01.2014

Sezonun ikinci yarısının ilk haftasının son maçı öncesi   , tüm rakiplerin puan kaybı ile haftaya başlamaları Fenerbahçe adına bu maçta alınacak 3 puanın önemini bir kat daha arttırıyordu. Üstelik 2 hafta üst üste çıkılacak Eskişehirspor ve Sivasspor deplasmanları evveliyatında kayıpsız geçilecek bu hafta ile en yakın takipçisi Galatasaray’a olan puan farkı  10’a yükselecekti.

Hafta sonundaki bahar sonrası  Pazartesi günü buz gibi bir havada neredeyse tamamen dolu tribünler  önünde çoğu kişi Fenerbahçe’den bol gollü ve rahat bir galibiyet bekliyordu ama bunda herkesin yanıldığı Konyaspor’u izlemeye başlayınca ortaya çıktı. Mesut Bakkal’ı tebrik etmek istiyorum . Orta sahada çok iyi basan  , sahayı iyi parselleyen , kanatları hem iyi kullanan hem de Fenerbahçe’nin en etkili silahları olan Caner ve Gökhan Gönül’ü durduran bir takım izledik tüm maç boyunca . İlk attıkları gol her ne kadar ofsayt olsa da çok net fırsatlar yakaladılar. Fenerbahçe çok kötüydü de o yüzden Konya böyle etkili odu diye düşünenler yanılır. Kısmen kabul ...Fenerbahçe önceki maçlara oranla özellikle ortasahada çok beceriksiz ve etkisizdi ama Konyaspor’un hakkını da yememek lazım.Bu Konya çok can yakar bu ligde göreceksiniz.Özellikle Hleb ve Djalhma çok extra işler yapan yetenekli oyuncular. Fenerbahçe ise her zaman söylediğim ve düşündüğüm gibi Meireles ve Cristian ile başladığı maçlarda sorunlar yaşıyor . 

Üstüne bu gün Mehmet Topal’ın da alıştığımızdan uzak vasat oyunu Konyaspor’un ekmeğine yağ sürdü diyebiliriz.  1-0 lık sonuçla girilecek bir ik yarı Fenerbahçe için büyük sorun olur dediğimiz anlarda Bruna Alves imdada yetişti ve akıl dolu kafa vuruşu ile skora denge getirdi.Bu pozisyonun iptal olması için adeta kendini yırtan ‘’ Moussa Sow’’ ofsaytta iken şükür ki yetişip dokunamadı da bizi bir golden etmedi . 2. Yarı herkes daha iyi bir futbol beklerken değişen yine birşey olmadı. Mücadele , hırs , heyecan vardı ama Fenerbahçe her zaman oynadığı futboldan uzaktı. Ortasahayı ele geçirememek  Fenerbahçe için en büyük  dezavantaj . Özellikle de fizik gücü yüksek olan takımlara karşı orta sahayı her zaman kazanamak zorundasınız. Umarım bu maç Ersun Hoca için iyi bir ders olmuştur . Bu maç ile görüldü ki Fenerbahçe gibi bir takım bir karşılaşmaya asla ama asla yedek kulübesinde bir forvet  oyuncusu bile olmadan çıkmaz ! Bu maç ile görüldü ki Pierre Webo ister  11 başlasın , ister yedekten oyuna dahil olsun her zaman mutlaka ilk 18 de yer almalıdır . Bu maçla görüldü ki puan farkının rehaveti asla ama asla takıma yansımamalı . Bu maçla görüldü ki Orta sahada Cristian ve Meireles oynadığı zaman yaratıcılık çok ama çok eksik olmak ile beraber , 3 orta aha oyuncumuz da asla ceza sahası içine girmeyi düşünmüyorlar ! 

3 puanı hem de 2. Kez kazandıran golü atan ( Bursaspor dk. 93)  EGEMEN KORKMAZ maçın kahramanıydı . Ben buradan milli takımı seçen kişilere seslenmek istiyorum.Bu adam Trabzonsporda , Beşiktaş da milli takıma eçiliyordu da .Fenerbahçe’ye gelince mi seçilmez oldu. Gökhan Zan , Ersan, Semih VS nin çağrıldığı bir miili takıma ben ilk 11 e EGEMEN KORKMAZ’I kimse kusura bakmasın ama banko yazarım .

Hem 3 puan kazanmak hem de eksikleri ve hataları görmek açısından İLAÇ GİBİ BİR MAÇ yaşandı bu akşam . Emenike sakatlanıp çıkarken çoğu kimse o dakikada oynanan futbol yüzünden acaba biz de mi puan kaybı yaşayacağız ? diye düşünürken attığımız gole inanın KONYSAPOR ‘dan çok GALATASARAY’ lılar  üzüldüler. 

ARTIK PUAN FARKI RAKAMLA 10 ,  YAZIYLA ON  ... kalan 16 haftada toplam 48 puan kaldı . YANİ 38 puan toplasak bile rakibimizin her maçını kazanması gerekecek. Ki ben tam aksine puan farkının  daha da açılacağını ve ligin özellikle son 10 haftasında ŞAMPİYONLUK değil , Şampiyonlar ligi’ne KATILMA MÜCADELESİ olacağını düşünüyorum . 

Bir teşekkür de yaşanan onca aleyhte olaya , komplolara , sıkntılara rağmen , Asla küfür etmeyen , takımlarının ceza almaması için çok örnek bir taraaftar duruşu sergileyen TARAFTARA GİTSİN .bu taraftar varken FENERBAHÇE ASLA YIKILMAZ... teşekkürler EGEMEN KORKMAZ ...

Maçın 3 adamı   :  CANER ERKİN , BRUNO ALVES , EGEMEN KORKMAZ 

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol