Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Derbi kaybetmek şampiyonluğu kaybetmek değil
Derbi kaybetmek şampiyonluğu kaybetmek değil
30.11.2020

Beni biraz olsun takip edenler herkesle aynı düşüncelere sahip olmadığımı eleştirilen isimlere sahip çıktığımı bazen çok övülen isimleri beğenmediğimi biliyordur. Bu durum kimi zaman bazıları tarafından eleştirilse de ben her zaman bildiğimi yapmaya devam edeceğim.

ERKEN GOL PLANLARI DEĞİŞTİRDİ
Derbiye gelecek olursak maçın başında Fenerbahçe'nin yediği gol Erol Bulut'un da Sergen Yalçın'ın da tüm planlarını bozdu. Maça fırtına gibi başlayan sarı-lacivertliler yediği golün şaşkınlığını uzun süre atamadı ki 2. gol de gelince işler iyice karıştı.

BEŞİKTAŞ İYİ DEĞİLDİ FENERBAHÇE KÖTÜYDÜ
Geçen haftaki yazımda da dediğim gibi yol uzun, durum meşakatli Erol Hoca'nın bilgi ve deneyimi henüz yetersiz. Ama tüm bunları bilerek Erol Bulut'a kral diyen taraftarların bir yenilgiyle bu genç hocayı terk etmemesi gerekiyor. Kurulan efsane kadronun hakkı dünkü taktiksel planlamalar değildi bunu elbette kabul ediyorum ama Sergen Yalçın'ın oyun planını başarısız bulduğumu da söylemeden edemeyeceğim. Nasıl yani? diyenleriniz olacaktır... Şöyle ki Fenerbahçe topa hamle yapmayan baskı yapmayan futbolun tam tersi bir oyun oynasaydı Sergen Yalçın'ın planı tamamıyla geçersiz olacaktı. Fenerbahçe'nin kötü oyunu Beşiktaşlıları yanıltacak belki ama siyah-beyazlıların kısa süre içerisinde tokat gibi bir mağlubiyetle kendilerine geleceklerini düşünüyorum.

NOVAK-CANER MANTIKLIYDI AMA LEMOS!..
Gelelim Fenerbahçe'ye... Caner yerine Novak başlangıcına Fenerbahçe cephesinden kimse itiraz etmedi maç öncesinde çünkü Sergen Yalçın tüm hafta Caner Erkin'in tarafından geleceğiz diyerek basına taktik sızdırdı veya sızdırttı. Bu durum da Erol Hoca'nın kulağına gidince zorunlu bir Novak hamlesi yaptı ki bunda bir sorun yok. Ancak Lemos'un oynaması Serdar Aziz'in yedekte bekletilmesi başlı başına bir hataydı. Bu konuda Erol Bulut mağlubiyette başrol oynadı diyebilirim.

GÖKHAN GÖNÜL ÇOK KÖTÜYDÜ
Öte yandan Gökhan Gönül ise sanıyorum hayatımda gördüğüm en kötü Gökhan Gönül'dü. Sakat sakat oynaması elbette büyük alkış gerektiren bir şeydi ama "Antrenmanlarda bu dayanıksızlığı hiç görülmedi mi?" diye sormadan edemiyorum. Resmen koşularıyla rakiplerine yetişemeyen bir Gökhan vardı maçta bu kondisyonu veya bu oyunu illaki antrenmanda dikkat çekmeliydi. Bu konuda da Erol Hoca ve ekibinin yanlışı var.

PELKAS VE OZAN...
Maç konusunda söylenecek çok bir şey yok. Necip ve N'Sakala'dan gol yiyen bir takımın övülecek yanı yoktur. Takımın iyileri diyemem ama ayakta kalmaya çalışan isimleri Pelkas ve Ozan'dı. Gustavo son 30 dakika kendine gelse de maçın 70 dakikasında beni hayal kırıklığına uğrattı. Lemos, Gökhan, Sosa, Perotti ve birçok isim de yine moral bozucu bir futbol oynadı.

SON SÖZ: GÜVENİYORUM
Sözün özü şu: Bu takımı kuran Ali Koç ve Emre Belözoğlu muazzam bir iş yaptı. Teknik direktör ise tüm taraftarların istediği Erol Bulut... Kadro güzel, hoca seviliyor, başkan sinekten yağ çıkarıyor. Bir maçla hiçbir şey bitmedi. Unutmayın ki Fenerbahçe hala liderden sadece 3 veya 6 puan geride. Galatasaray ile aynı puanda ve Beşiktaş'tan 4 puan önde. Bu takıma güvenmek lazım. Erol Bulut'u burada bu twiti görecek herkes övüyordu. O da hatalarını görecek, bu kadro daha iyisini yapabilir. GÜVENİYORUM!

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol