Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 5 gol yanıltmasın Fenerbahçe daha iyi olmalı
5 gol yanıltmasın Fenerbahçe daha iyi olmalı
21.11.2020

Milli aranın ardından Fenerbahçe'yi hepimiz özlemişiz. Bugün Erol Bulut rotasyonlu kadrosuyla bizi şaşırttı mı dersek cevabımız elbette hayır olacaktır. Hatta 2-3 hafta önce rotasyona başlasaydı Konyaspor yenilgisi de belki olmazdı.

NOVAK VE MERT HAKAN DAHA İYİ OLACAK
Geçmişi ve maç önünü bir kenara bırakırsak ilk 11 tercihini bu kez beğendim Erol Bulut'un Caner'in yorulduğunu düşünürsek Novak tercihi oldukça iyiydi. Çek futbolcuyu kazanmak adına da önemliydi. Novak'ın performansı maç eksiğine rağmen orta seviyelerdeydi diyebilirim.

Bunun dışında Mert Hakan'ın dönüşü de muhteşem oldu. Milli futbolcu sarı-lacivertli takıma geldiği günden bu yana en etkili oyununu oynadı. Hırsıyla ben buradayım diyen Mert Hakan gelecek hafta Erol Bulut'u en çok zorlayan isimlerin başında gelecek. Bakalım gelecek hafta orta saha kurgusunu belirlerken Mert Hakan'a şans verecek mi genç hoca.

CISSE VE SAMATTA'YA SABIR VE POZİSYON LAZIM
Cisse de bugün forma şansı bulan bir başka isim oldu. Maçın ilk dakikalarında etkili olsa da maç eksiğinden midir, yoksa başka sebebi var mı bilinmez ama çok etkili olduğunu söyleyemem. Ancak oyun kurgusunun da santrforların golle buluşmasını etkilediğini düşünüyorum. Samatta da Cisse de kaliteli golcüler ve onları topla buluştursanız gol atacaklardır.

ÖMER FARUK MESELESİ
Ömer Faruk Beyaz hakkında da kısa bir parantez açmak istiyorum. Genç futbolcu oyuna girerken de gösterdi ki bir şeyler yolunda gitmiyor. Bir mutsuzluğu var... Ancak bilmeli ki şu anda milyonlarca insanın hayalini gerçekleştiriyor 17 yaşında bu takımın gözbebeği konumunda. Yüzü gülmeyen bir yapıya sahip olduğunu düşünsem bile sözleşme konusunda nazı vs. açıkçası beni düşündürüyor. Biz ne yıldız adayları gördük şu an Kırmızı Grup'ta (2. Lig) falan oynuyor. O yüzden Ömer'in de birazcık aidiyet duygusunu düşünerek adım atması gerekiyor. Mustafa Kapı da Lille'e transfer oldu ancak fiziği yetersiz olduğu için altyapıya gönderdiler, aynı şey Ömer için de geçerli Ömer henüz Süper Lig'i kaldırabilecek bir oyuncu değil. Yetenekli evet ama her şeyin zamanı var. Nazı bırakıp kesinlikle futbola odaklanmalı ve sözleşmesini de yenilemeli. Ömer'e verilen şans ve değer şu ana kadar hiçbir genç futbolcuya verilmedi bunun kıymetini de bilmeli.

Takımın genel olarak maç performansını üst düzey bulmadım. 5-1 kazandıktan sonra bile böyle düşünüyorsak ya beklentilerimiz fazla ya da bu kadro daha iyisini yapabilir. Benim tercihim ikincisi. Devre bitmeden gerçek Fenerbahçe'yi göreceğimizi düşünüyorum.

Gelecek hafta görüşürüz! Yorumlarınızı bekliyorum büyük Fenerbahçe taraftarı...

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol