Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 KORKAKLAR 1000 DEFA , CESURLAR 1 KERE ÖLÜR
KORKAKLAR 1000 DEFA , CESURLAR 1 KERE ÖLÜR
05.03.2018

Şampiyonluk kaybedildi ise bu gece kaybedildi. Ne yazık ki FENERBAHÇE lig başından beri ŞAMPİYON gibi oynamadı, oynamıyor ve bu gidişle de oynayacak gibi gözükmüyor. Maalesef, AYKUT KOCAMAN teknik sorumlu iken bu takım daha fazla hücum yapamaz, sahada hücum ağırlıklı bir futbol sergileyemez.

Çok koşar… Mücadele eder… Savaşır… ama asla göze hoş gelen, büyük takıma yakışan ATAK futbolu sergileyemez. Çünkü AYKUT HOCA'nın felsefesi bu değil. Ona göre futbol kontrollü oyun, sahada çok koşup mücadele etmek ve yetenekten çok fizik gücünle sahada yer almak, demek.

Gel gelelim bu hücumdan çok sahada defansif yönü güçlü olan bu takıma… Bu takım, bu akşam evinde AKHİSARSPOR’dan 3 yedi. Geçen hafta da 1-0 sonrası tüm maç savunma yaparak 3 yedi, Kadıköy’de KAYSERİSPOR’A 3-1 öndeyken savunmaya geçti ve 3 yedi. Yani bu takım SAVUNMA yapmayı, kalesini gole kapamayı da beceremiyor.
Her zaman derim, en iyi savunma hücum etmektir. Büyük takımlar HÜCUM FUTBOLU oynamak zorundadırlar. NOKTA…

Bu akşam sahada özellikle JOSEF ve TOPAL’a baskı yaparak oyuna başlayan bir AKHİSAR vardı. Fenerbahçe sahasından top yaparak ne zaman çıkmaya çalışsa top kaybı yaşadı ve asla istediği oyunu sahaya koyamadı.

AYKUT KOCAMAN için rakip güçlü güçsüz, büyük küçük fark etmiyor.Her maça sanki derbi oynarmışcasına çıkıyor. Oysa bazı maçlara TOPAL ve JOSEF gibi iki savunmacı orta saha ile çıkmak gereksiz ve bir o kadar da saçma bir KORKAKLIKTIR.

Hele bugün ilk yarı 2-0 kapanmış ve ikinci yarı yemeden en az 3 gol atman gerekirken o ikiliden birini oyundan almayıp hala savunma anlayışı ile sahaya çıkıyor ve 2. Yarı için planın sadece DIRAR’ın bölgesine daha bu maça kadar ligde golü olmayan AATIF’ı sürmek oluyor ise ben senin FUTBOL BİLGİNDEN şüphe duyarım.

2-0 yenik olan FENERBAHÇE, KADIKÖY’de o ikinci yarıya ISLA ve TOPAL yerine, ŞENER ile M.EKİCİ’yi alarak başlasa ve ilerleyen dakikalarda SOLDADO ile 2 santrafora dönse bu maçı döndürürdü.Döndüremese bile AYKUT HOCA ne yapsın , elinden geleni yaptı ama olmadı derdik. Ama 2-0 geriye düşen sistem aynen devam etsin, ISLA-DIRAR sağ kanadı DIRAR-AATIF’a dönüşsün ve bir anda takım şahlanıp 3 gol atsın? Bunu sanırım sadece AYKUT HOCA hayal etti.

Kadro yetersizliği… Yönetim basiretsizliği… vs vs konuşmak için artık çok geç ve hiç zamanı değil.

Zaten bu oyun da, bu kadro da, bu mutsuz tablo da YÖNETİMİN ESERİ.

FENERBAHÇE deplasmanlarda iken hep ev sahibini tutan, kollayan, ev sahibi taraftardan etkilenen HAKEMLER maçlara atanırken, ne zaman KADIKÖY’de sahaya çıkılsa misafir takımı ezdirmeyen tam aksi koruyan, son derece cesur, taraftarı kızdırmaktan zevk alan ve evsahibinin avantajını geçtim dezavantajını sağlayan hakemler ne hikmetse maçlara ÇIKIYOR.

Bugün skor 2-1 iken FERNANDAO’yu 2 metre gözünün önünde itiyorlar ama penaltı çalamıyorsan sen art niyetlisin ARDA KARDEŞLER KARDEŞİM hiç kusura bakma…Tartışmalı ve çok hassas bir pozsiyonda ofsayt nedeniyle verilmeyen golü saymıyorum bile.
Ama bugünkü zihniyeti ile FENERBAHÇE’nin mağlubiyetini HAKEME bağlamamız kolaycılık olur. Fenerbahçe taraftarı artık BIKTI USANDI. Maç sonu yankılanan YÖNETİM İSTİFA sesleri hep bu yüzden.

Geriye 10 hafta kaldı. Kaybedilecek bir şampiyonluk var tıpkı ERSUN YANAL kovulduktan sonraki 4 sezondur olduğu gibi. Bari bundan sonra kaybedilecekse de CESUR OLARAK, SALDIRARAK, HÜCUM OYNAYARAK kaybedilsin. Unutmayalım ki korkaklar 1000 defa CESURLAR bir kere ölürler.

Bugüne dek savunma yapa yapa, kotrollü oynaya oynaya geldin. 3 BJK + 2 TS + 1 GS derbisinden sadece 1 GALİBİYET alarak son yılların en kötü derbi performansını sergiledin, köy takımı diye dalga konusu olunan VARDAR’a elendin. Tüm futbol otoritelerince korkak futbol anlayışın sebebi ile eleştirildin. ARTIK YAPMA. Kaybedeceksen de SALDIRARAK kaybet…

Yoksa bu taraftar sadece bu geceki gibi 2-3 dakika tezahüratla olayı geçiştirmez ve SEVGİLİ AZİZ BAŞKAN senin büyük fedakarlıklar ile yaptığın O STADYUM şu seslerle sezon sonuna dek inler.

‘’ALİ KOÇ BAŞKAN, FENERBAHÇE ŞAMPİYON’’ …

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol