Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Son Bükücü
Son Bükücü
12.02.2018

Fenerbahçe uzun zamandır derbi ve önem teşkil eden maçlarda ligde adeta karşı rakiplerini Aykut Kocaman ‘ın deyimi ile büküyor..

Gerek sosyal medyadan gerekse Bengütürk tv ekranlarındaki yaptığımız programlarda Fenerbahçe’nin Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında 4 puan alırsa şampiyon olacağını dile getirmeye çalışıyorum.

Fenerbahçe’nin bu maç öncesi hangi kadro ile çıkarsa çıksın kaybetmeyeceğinden emindim..

Aslında kadro bana sürpriz oldu.Giuliano ve Fernandao’yu beklemiyordum.Aatıf’ın oynamasını beklememe rağmen maç öncesi en çok tenkit edilen isimdi..

KOCAMAN RİSK ALDI

Aykut Kocaman çıkardığı 11 ile büyük risk aldı…Aykut Kocaman bu 11 ile ”bu takımın patronu ” benim dedi..Ve haklı çıktı.

Başakşehir ise beklediğim 11 ile çıktı…
Öncelikle dersine çok iyi çalışmış bir Fenerbahçe vardı.Abdullah Avcı maç sonu ^^oynatmadılar^^ dese de Fenerbahçe hem oynayarak hem de rakibi kitleyerek maçı kazandı..

Aykut Kocaman özellikle Emre ve Mossoro’nun olmamasını çok iyi çalışmış ve inanılmaz kurgulamış..Başakşehir karşısında önde basmanın ve rakibi bozmanın ne kadar önemli olduğunu takıma aşılamış….

Sadece ilk yarı skor 3-0 olabilirdi…Abdullah Avcı aynı oyun düzeninde ısrar etmesi de Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürdü…

İkinci yarı Avcı hamleler yapsa da oyunu değiştirecek ”oyun değişikliği” yapmadı…Resmen Fenerbahçe ve Kocaman’ın taktik savaşına yenik düştü…

Fenerbahçe maçın genelinde bu sezonun belki en cool ve rahat deplasmanını oynadı…Takım ”kazanacağım” mesajını 1.dakikadan 90.dakikaya kadar verdi…

En çok eleştirilen Aatıf ve Dirar dahil maçın içindeydi…Sakatlıktan yeni çıkmalarına rağmen Neto ve Dirar bile oyunda hep var oldular..

Kısaca 31 maçtır yenilmeyen Başakşehir’i ,bu serileri çok seven Fenerbahçe sona erdirdi..Hem hakederek,hem ikili averajı alarak ,hem de bu kez taraftarını oyun olarak da mutlu ederek…

Fenerbahçe takımı inanılmaz kaliteli bir takım olmayabilir ama bu ligin en fizik gücü yüksek takımı.Kocaman ”rakipleri bükeceğiz ” dediğinde anlamamıştık..Ama gün geçtikçe fizik olarak rakiplerini büken bir Fenerbahçe seyrediyoruz..

Başakşehir’e son 2 hafta büyük uyarı oldu.Öncelikle Emre ve Mossoro hatta bence savunmanın top yapabilen ve pas oyununu başlatan Epureanu’nun bu takım için ne kadar önemliolduğunu görmüş olduk…O yüzden öncelikle Emre dahil bu 3 oyuncunun sakatlık ve cezalı olma durumlarını Başakşehir en aza indirmeye gayret etmeli..
Ayrıca Arda çok eleştirilse de ,bence takım o kadar kötüydü ki Arda’nın tamamen üstüne yıkmak yanlış olur…

Hakem Meler beklediğimden iyiydi.Bence Neto’nun pozisyonunda penaltı vermemesi doğru karar.Çünkü Adebayor orada kaleciyi engellediği için zaten pozisyon ofsayt..

Fenerbahçe için bundan sonra Alanya ve Beşijktaş maçları artık çok kritik.Bu iki maçta çıkacak 4 puan en güçlü aday,6 puan ise ”ŞAMPİYON” yapar…

TARAFARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR
O yüzden haftaya taraftar kırgınlıkları,kongre ve seçimi unutacak..Aynı kaptanın maç sonu söylediği gibi Arma’ya sahi çıkacak.Alanya maçında en az 40 bin kişi takıma destek verecek….Galibiyetle takımı 2 Beşitaş maçına uğurlayacak ….

Şampiyonluk Kadıköy’den geçer….Aslolan sarı-lacivert ise .Desteksiz bırakmak olmaz..
Ne diyorlar hep..”Hep beraber başaracağız”…..

En Son Haberler
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol