Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Fenerbahçe düşmanlığı
Fenerbahçe düşmanlığı
04.02.2018

Diyorlar ki Fenerbahçe puan kayıplarının suçunu hakemlerde aramasın. Eyvallah da Dinamo Kiev gibi sıradan bir takımda 10 kişi kalınca 6 yiyen takıma ertesi gün tüm medya gururumuzsun Beşiktaş diye sahip çıkmadınız mı. Ama daha ilk 45 dakikada 7 kişi kalıp hakemlerce katledilen ve Sigma Olomouc’a 7-1 kaybeden FENERBAHÇE vatan haini olmuştu.


Bizler olarak zaten taknik direktörü ve başkanı sonuna kadar hatalı bulduğumuz noktalarda eleştiriyoruz çünkü aslolan her zaman Fenerbahçe diyoruz. Fakat kimseye ama kimseye FENERBAHÇE’nin hakkını da yedirtmeyiz.


*2006 da DENİZLİ’ye çantalarla milyon eurolar gitti. Kadıköy’de 4-0 Samiyen’de 1-0 yendiğimiz güçsüz GS ligi son hafta ADNAN POLAT’ın da daha önce söylediği gibi 20.45 de lider bitirdi.Şampiyonluk gitti. Ardıdan 4 sene üstüste şampiyonluk engellendi. Takım dağıldı.


*2009 da şampiyonlar liginde önüne geleni yenen ZICO yönetimindeki ALEX’li takım hakemleri yenemedi yine 4 -0 ezerek yendiğin GS şampiyon oldu.
*2010 da son maç öncesi Herkes Trabzon Fener’e yatar dedi, 11-1 bitecek maç, hakem Cüneyt Çakır ve kaleye bir türlü girmek isteneyen top yüzünden 1-1 bitti şampiyonluk gitti.


*2011 3 temmuzda hain, alçak bir komplo ve operasyon düzenlendi.Gelecek yıllardaki en az 2-3 şampiyonluğumuz gitti.İtibarımız çalındı. Borsada değerimiz dibe vurdu. Avrupaya gidemedik. En iyi oyuncularımızı kaybettik. Sonra çıktılar ve o güne kadar bize her yerde sırtımızdan vuranlar. bu bir FETÖ operasyonudur dediler, FENERBAHÇE temizdir dediler ve sıyrıldılar.Olan FENERBAHÇE’ye oldu.


*2012 de Final maçında GS’yi yensek şampiyonken önce maç öncesi polisler taraftarımıza saldırdı. Türkiye’nin en kötü hakemi CÜNEYT Semih’in buz gibi net golünü vermedi.Ardından DIA’ya yapılan faulu vermeyip, buna isyan eden DIA’yı oyundan attı. Ve şampiyonluktan daha etti.


Son 3-4 senedir yapılanları ise zaten yazmaya kalksam inanın roman olur. Bu ülkede FENERBAHÇE’li olmak neden bu kadar suç, neden bu kadar saldırıya açık bunu merak ediyorum. Geçen sene Beşitaş’ı el birliğiyle şampiyon yapanları sizi bilmem ama ben unutmadım.


Dikkat edin FENERBAHÇE lehine en ufak bir hata yapılsa günlerce herkesin dilinde ve her yerde bu konuşulurken, FENERBAHÇE doğrandığı, hakkı yendiği zmaan tüm basın LAL kesiliyor. Fenerbahçe büyük camia hakemi bahane etmeyecek edebiyatı yapılıyor.


Ya ayıptır,Tamam AYKUT HOCA’yı ben de çok eleştiriyorum.AZİZ BAŞKAN’ı da çok eleştiriyorum. Ama bu demek değildir ki FENERBAHÇE’ye oynanan kirli oyunları göremeyecek kadar APTALIZ.


Çok geriye gitmeyeceğim sadece son iki maçta rahatça alınacak 6 PUAN yerine 2 puan alınd. ve 4 puanla ligin zirvesinden geriye düştük. Neden mi? ALPER’e dünyanın her yerinde net KIRMIZI kartlık hareket yapan PEREIRA VE KUCKA daha 27. Dk da atılıp TRABZON 9 kişi kalmadığı, sarı kartlı ISAAH, VALBUENA’yı taç çizgisi kenarında biçip KIMIZI kartla atılmadığı ve G.BİRLİĞİ 18.dk da 10 kişi kalmadığı için.


LAMI CİMİ yok.Yok öyle oynamışız yok böyle oynamışız.Hakemler ADAM olsa zaten 3 maç 9 puanla şu an 42 puanla maç fazlasıyla Fenerbahçe liderdi.
Ayrıca dün maçı tek kaleye çeviren 2 topu direkten dönen ve kendi kalesine şanssız bir gole ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Fenerbahçe’ydi.


AYKUT KOCAMAN’ı korkak ve temkinli futbol oynattığı için eleştiriyoruz. Ama takımımızın haklarını savunurken de TEK BIRAKILMASINI daha da çok eleştiriyoruz. FENERBAHÇE BAŞKANI ve YÖNETİCİLERİ kulübümüzün yenen haklarını savunmayacak ise ne yapacaklar? 


Transfer yapmıyorlar? 


Takımımızın yenen haklarını savunmuyorlar?


Kulüpler Birliği toplantılarına katılmıyorlar?


Federasyon nezdinde güçlü bir FENERBAHÇE LOBİSİ kuramıyuorlar?


Ya FENERBAHÇE öyle büyük bir camiadır ki…beğenmediğiniz ALİ ŞEN, bu federasyon gidecek dediğinde o FEDERASYON giderdi, bu MHK başkanı istifa edecek dediğinde o başkan İSTİFA ederdi. Şimdi ağızlarını açsalar ceza yiyorlar sonra da GIKLARI çıkmıyor. 


Maç konuşmak istemiyorum, sadece şunu söyleyeyim …

İlk 45 dakika sezonun en iyi 2-3 maçından birisiydi.Aykut’un tek hatası skor 2-1 e geldiği an, henüz yorulmamış ve istekli olan SOLDADO’yu gereksizce oyundan alıp ağır hantal FERNANDAO’yu oyuna sokması oldu, o dakikadan sonra oyundan düştük, üstüne bir de golü yiyince bu sefer kulübede hamle yapacak bir başka sanrtofor da kalmadı. Maalesef…

Ne kadar oynattığı oyunu sevmesek de.. Kızsak da… Bu FENERBAHÇE bizim. Ve FENERBAHÇE DÜŞMALARINA karşı artık gelin hep beraber TEK YUMRUK olalım. Bütün kızgınlıkları, dargınlıkları sene sonuna kadar rafa kaldıralım. Biizm sadece 1 TANE FENERBAHÇE var ve onu kimselere yedirmeyelim.

BAŞKA FENERBAHÇE YOK …

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol