Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 "Var mısın, yok musun?"
"Var mısın, yok musun?"
20.11.2017

Tam 15 gün çalkantılar, sıkıntılar, gitgeller ve Cuma aksam 22’den itibaren yeniden filizlenen umutlar…

Tribünler boş,sakin ama tedirgin…
Fenerbahçe böyle bir atmosferde "VARIM" dedi..
Sakatlar, cezalılar ve sıkıntılarla dolu bir maçta Fenerbahçe için varoluşun sadece ilk adımını izledik.

Fenerbahçe bu akşam harika bir futbol oynamadı. Müthiş bir futbolda seyretmedik. Ama bugün uzun zamandır olamayan durumu sahada gördük. "Takımdaşlık"

Fenerbahçe'de bugün ilk 11’de oynayan ve sonradan giren 3 isimde mücadeleden kaçmadı ve emek verdi. Bu gelecek için umutların ilk yeşerdiği durumdu.

Aykut Kocaman belki de bu sezon ilk kez yaptığı değişiklik ile oyuna iyi bir müdahele yaptı. Soldado’nun girişi ve attığı gol hem kendine hem hocasına ”HAYAT ÖPÜCÜĞÜ” oldu.

Dirar ve Giuliano bu sezon oynadıkları maçların en efektif olanını oynadı. Her zaman yerden yere vurulan Aatıf oyundan çıkana kadar takımı ileriye taşıyan ve İsmail’e koridoru açan isim oldu. Ve devre arası öncesi kafaları karıştırdı.. Ben olsam takımda tutarım ama gelen bilgiler kiralanacağı yönünde..

Maç öncesi Topal-Josef ismi sosyal medyada büyük tepki çekse de maçta bu hamlenin aslında doğru olduğunu da gördük.Özellikle Mehmet Topal için harika bir maç oldu. Topal bir çırpıda kaybedilecek bir oyuncu olmamalı ve olmayacaktır da.

Defans yine sallansa da Volkan artık "BURADAYIM" diyor. Ve kale artık onun ..Şener Osmanlı maçındaki inanılmaz hatayı çabuk unutmuş ve İsla gelene kadar formayı bırakmayacak görünüyor.

Gelelim İsmail’e

İsmail çok yetenekli bir isim asla değil.. Ama ben Hasan mı İsmail mi sorusuna "İsmail" diyorum. İsmail şu an en azından hücuma rahat çıkabiliyor.Ve taraftarın az da olsa Hasan’a göre daha az tepki gösterdiği bir isim..

Ve bence en önemli isimlerden Janssen. Janssen’i anlatmak için oyundan çıkarken verilen desteği anlayabilmek önemli. Fenerbahçe taraftarı mücadele eden herkesi bağrına basar. Janssen 4-4-2 oyununda çok daha iyi verim verir. Ama şu anda bu takımın önemli bir ismi..

Soldado için inanılmaz bir gece oldu. Soldado formda ve kendine güvenli iken leblebi gibi gol atar. Ona tek yapmanız gereken beslemek.. Bundan sonrasını bende merak ediyorum.

Uzun lafın kısası kalan 5 maçta en az 13 puan alan Fenerbahçe şampiyonluğu kovalayabilir. Devre arası gelecek 2-3 nokta atışı takımı potaya sokacaktır.

O yüzden Aziz Başkan Samandıra turlarını ve primlerine devam. Aykut Kocaman ‘ın da elini rahatlatan bu durum sene sonuna kadar devam etmeli.. İnanın.. Bu kadar kötü bir sezonda 4.yıldız uzak değil. Yeter ki takım bir seri yakalasın ..

Hedef 13 puan

Sivasspor hakkında 2-3 kelam etmeden olmaz. Ligin en düşük maliyetli takımı. Bence Samet Hoca inanılmaz başarılı Bugün takımı yakan Bifouma oldu. Bence net şekilde onun maça etkisi var. Devre arası özellikle orta sahaya takviyeler gelirse bu takım sıkıntı yaşamaz.

Son sözlerim taraftara… Bugün büyük boşluklar vardı ama 1-1’den sonra başlayan yağmur sonrası yağılan destek müthişti. Aynen devam ..

Fenerbahçe varsa "UMUT" vardır..

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol