Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Eylül’de umutlar tükenir mi ?
Eylül’de umutlar tükenir mi ?
10.09.2017

Ligde 4 maç oynamış ve 4 maçta da 2 gol atmış bir Fenerbahçe … Eğer rakibi 2 den az atarsa galip gelebiliyor ki bu sadece 1 defa oldu!

Ligde 4 maç oynamış , Avrupa’da da 4 maç! Ve her maça aynı geçen sezonda olduğu gibi 2 defansif orta saha oyuncusu ile çıkan bir Fenerbahçe ! Öncelikli hedef gol yememe üzerine kurulan bir sistem , peki bunda başarılı olunmuş mu ! Her maç gol ve goller yemiş bir Fenerbahçe! Yani sonuç başarısız!

Takım mücadele ediyor mu ? Evet
Takım sahaya varını yokunu koyuyor mu? Evet
Takım antrenörünün verdiği taktiği aynen sahada uyguluyor mu? Evet
Peki takım neden başarılı olamıyor?
Nedeni basit ! Çünkü…
Kadro yetersiz ! Antrenör yetersiz ! Yönetim yetersiz !
Herkes şundan dem vuruyor, kadrodaki oyuncuların çoğu daha takıma yeni katılmış, takımı tanımıyormuş! Peki nisanda şampiyonluk yarışından koptuğu andan beri ne yapıyor bu yönetim!
Ne yaptığını söyleyeyim!!! UYUYOR!
Ya antrenör bu camianın evladı ve ligimizde uzun süredir aktif görev alan bir teknik adam değil mi ? Oyuncuları ve ligi çok iyi tanıması gerekmez mi ? Peki o ne yapıyor? Söyleyeyim!!! KORKUYOR!

Ben çok sevdiğim Aykut Kocaman takımın başına geldiği günden beri zaten umutsuzum! Çünkü Aykut Hocayı tanıyorum! Aykut Hoca ile asla taraftarı heyecanlandıracak, rakibi boğacak, sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alacak bir oyun OY-NA-YA-MAZ-SIN-IZ…

Sadece topa daha çok sahip olur ve bolca yan ve geri pas yaparsınız! Rakibin yerleşmesine, kontrollü oynamasına mekan hazırlarsınız! Oyun sıkıcı ve sıkışık geçer. Çünkü Aykut Kocaman futbolu ; topa sahip olduğun zaman kazanacağın bir oyun olarak görüyor ve hücumdan çok defans kurgusu ile futbola bağlanıyor.

Bunları üzülerek ve içim acıyarak yazıyorum ama İstanbul’daki 4 kulübün arasinda en kötü kadroya sahip olan maalesef FENERBAHÇE.

Takım avaz avaz Sol Bek, Sağ Açık ve Cift Yönlü bir orta saha oyuncusu istiyorum diye bağırıyor aylardır ama sevgili Başkanımız bunu ne yazık ki duymuyor! Transfer sezonu da kapandı ! Yani bir sezon daha yüksek ihtimalle heba oldu!

Rakibin orta sahasında , senin istemeyip gönderdiğin büyük kaptan Emre Belozoglu. Sende 9 milyonluk fiyasko Ozan ! Rakibin sol bekinde sana onerilen ama almadığın bonservisi elinde Başaksehir’e gelmiş Clichy , sende Beşiktaş’ın yedeği İsmail !!!
Koca FENERBAHÇE bu hallere mi düşecekti…yazık.

Macta 2-2 yi yakaladığı anda bile hemen bir defansif hamle yapıp DİRAR yerine ŞENER’i alan bir zihniyetten bahsediyorum! Ve o ŞENER’in kaptırdığı topla kaybeden bir FENERBAHÇE’den.

Maça gelirsek , gerçekten kaybetmeyi hak etmedik. Benim yazdıklarım bu sezonki Fenerbahçe genel portresi icin düşüncelerim idi . ama düşünmeden de edemiyorum, her şeyimizi ortaya koyduk ve yine de kaybettik. Nedeni basit çünkü her anlamda maalesef YETERSİZİZ… korkarım bu anlayış ile uzun yıllardır KADIKÖY’de maç kaybetmediğimiz rakiplerimize bu sene çok büyük şanslar tanıyabiliriz. Zira kimse artık KADIKÖY’e gelmekten korkmuyor.

Bundan sonra transfer de yapamayacak olduğumuza göre! Aykut Hocadan , artık vahiy mi gelecek , emir mi gelecek ! Bilemiyorum! Su korkak futbol anlayışından kurtulmasını beklemekten baska çaremiz kalmıyor!

Ne yap et ! TOPAL’ı orta sahada tek oynat ve Ekici’yi onun önüne monte et. Ozan’a artık forma verme. Josef’i yedek beklet ! Alper ve Valbuena’yı kanatlarda oynat! Dirar’ı hucum kurgusu icinde asla dusunme! Kadikoy’de anadolu kuluplerine karsi maclara cift forvet çık. Aatıf’a daha çok şans ver. Yenilseniz de kaybetseniz de ! Saldırarak! Savaşarak! Kaybedin! Korkarak değil…

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol