Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 TARAFTARIN SESİNİ DİNLEMEZSEN
TARAFTARIN SESİNİ DİNLEMEZSEN
16.01.2017

Lige ara verilmiş …Takımlar kampa gitmiş , dönmüş …Fenerbahçe üstelik son maçını Trabzon deplasmanında oynamış ve 3-0 güle oynaya kazanmış . Her hangi başka bir sezon şu durumda ligin ikinci yarısının açılış maçı KADIKÖY’de deseler , acaba bilet bulabilir miyiz diye düşünürdüm …Ama gel gör ki stadyumda sadece 10.000 seyirci var .

Kimse bana problem taraftarda edebiyatı yapmasın. Gidin ÜLKER ARENA’ya her maç o salon tıklım tıklım dolu . Sorun taraftarda değil , sorun yönetimde . Siz gereken kadroyu kurun , o zaman görün stadınız doluyor mu , dolmuyor mu ?

Konuşacak , eleştirecek öyle çok konu var ki…Maalesef FENERBAHÇE YÖNETİMİ nereden tutsanız elinize kalıyor . Sene başı yapılan üst üste onlarca hatayı artık saymayacağım lakin bu tıkım ligin ilk yarısı rezalet bir başlangıç yaptığı sezonda öyle veya böyle VOLKAN DEMİREL , MEHMET TOPAL , LENS önderliğinde zirve yarışına tutunmuş ve lige verilen araya girmiş. Bunca süre de takım bas bas bağırmış . Orta sahaya en az 2 takviye şart .Bu oyuncular da yaratıcı , gol ve asist özelliği olan , çift yönlü oynayabilen isimler olmalı diye .
Sen aylardır bu işi çözüp oyuncularla görüşüp transfer sezonu başlar başlamaz imzanı attırıp oyuncuyu takımla beraber kampa götüreceğine hala MEHMET EKİCİ haberleri ile taraftar uyutursan , o stat da dolmaz , bu takım da ŞAMPİYON olamaz kardeşim. Kimse kusura bakmasın.

Taraftar forvet hattında LENS dışında AATIF – FERNANDAO , arkalarında da OZAN TUFAN olan bir takımı mı izlemeye gelsin , bu takıma mı inansın…

AATIF konusuna gelirsek.Kimse AATIF’a kızmasın . Adamı kampa götürmemişsin . Takas için TRABZON’a gideceksin demişsin , ama bu maçta ilk 11’e koymuşsun. Adam fizik olarak hazır değil daha önemlisi kafa olarak rahat değil .

Koskoca FENERBAHÇE takımı LENS’in ayağına bakar olmuş.Tek taktiği hızlı çıkışlarla gol aramak olmuş. Forvette FERNANDAO denen bir adam var , nasıl bir beli var bilemiyorum tam anlamıyla kütük. Yüzü kaleye dönük değil ise , tek hamleden fazla bir hamleye gerek duyuyor ise ondan gol beklemek İMKANSIZ . Ozan Tufan denen bir çocuk var geleceğin yıldızı diye FATİH TERİM dehasının türk futboluna ve FENERBAHÇE’ye bir numaralı kazığı . Size şöyle söyleyeyim bu oyuncudan hiçbir şey olmaz. Sağa sola koşmakla FENERBAHÇE takımında oynayamazsınız . Bu taraftar yıllarca yok yere SELÇUK ŞAHİN’i ıslıklamış . Adam yedekti ama ne zaman oyuna girse elinden geleni yapardı . şut atardı , kornerden kafa golü atardı . Günahı neydi !!! OZAN TUFAN’sız bu takım 11 maç kazandı . Ve OZAN maalesef bu maç geri döndü .Orta sahamız 3 ön liberoya döndü.Üstelik de lig sonuncusu ADANASPOR karşısında.

Benim çok net bir tezim var. Fenerbahçe takımı derbiler dahil, AVRUPA ve TÜRKİYE liginde zorluk derecesi yüksek maçların hepsinde favoridir ve maçlara ağırlığını koyar .Ligin ilk yarısındaki güçlü takımlara karşı maçlardaki oyunu hatırlayın . Lakin sahasından çıkmayan , iyi kapanan , alan bırakmayan takımlar karşısında ise zorlanır , pozisyon bulamaz . Çünkü bu takım koşar , mücadele eder ama yaratamaz . Çünkü yaratıcı oyuncusu sadece kanatta oynayan LENS ve her şeyi bir oyuncudan bekleyemezsiniz. Artı artık rakipler de ona karşı ekstra önlemler almaya başladılar .

Adanaspor maçında DICK ADVOCAAT’ı da eleştirmeden geçemeyeceğim.

Kampa dahi gitmeyen AATIF neden 11 başlar. Forvet arkasında hiçbir varlık gösteremeyeceği belli OZAN neden 11 başlar . Mehmet Topal sakatlığı sonrası takıma daha alışmamış ve hazır olmayan KARAVAYEV neden oyuna girer ve maçın en etkili oyuncusu olan LENS sırf bu uğurda KARAVAYEV solda oynayamaz diye neden sola çekilip etkisi azaltılır . Gole bu kadar ihtiyaç varken RVP neden son 15 dakika oyuna alınır. STOCH hiç mi düşünülmez? Alper nerede ??? SALİH ilk yarı maça bile çıkmamışken , oyuna kurtarıcı diye nasıl sokulur ???

Say Allah say . Bu kadar tecrübeli bir hoca bu kadar hatayı nasıl yapar anlayamıyorum ? Ya elimdeki kadro bu ve bana transfer yapmıyorlar mesajı göndermek istiyor veya da artık emeklilik zamanı gelmiş .

Her şey bir yana maç 0-0 iken gözünün önünde net penaltıyı vermeyen REZALET bir hakem izledik dün gece . Her ikili mücadelede yerden 2 dakika kalkmayan ADANA’lilara kızmayın buna izin veren hakeme kızın. Maçın için etti.Maç adeta durmaktan , soğumaktan ….oynanamadı . Bu ligde hakemlerin FENERBAHÇE aleyhine karar vermek üzere maçlara çıktıkları aşikar.

Bu durum böyle iken ya çok güçlü olup hakemleri de yenerek şampiyon olacaksınız ki bu kadro ile o zor.Veya da bu federasyonu ve MHK ‘yı değiştirmek için çabalayacaksınız . bir de 3. İhtimal var. O da kaderinize razı olup kollanan BEŞİKTAŞ’ın şampiyonluğunu izleyeceksiniz.

Sorun çok . Çözüm var. Çözen yok …

Maçın 3 adamı : Çıkana kadar MEHMET TOPAL ve LENS ..3. kişi maalesef yok …

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol