Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 OLEEE OLEEEE OLEEEE
OLEEE OLEEEE OLEEEE
04.11.2016

Evet sanırım dakikalar 80’i gösteriyordu . 45.000 Fenerbahçe taraftarı hep bir ağızdan FENERBAHÇE’nin güzel paslaşmalarında coşkuyla OLEE çekiyorlardı . Topu kapmakta zorlanan MANU’da Kaptan Rooney sonunda gelip sert bir faulle bu OLEEEnin durmasını en azından geçici olarak sağlayabildi .

Zaten şu 2-3 cümle maçın aslında tüm özetini yansıtıyor .

Özlenen FENERBAHÇE uzun bir aradan sonra sahadaydı .

Özlenen seyirci sonunda staddaydı .

İstediğiniz kadar eleştirin beğenmeyin .Galibiyeti küçümsemeye çalışın .Başaramazsınız .
Karşınızda dünyanın en çok para verilip alınmış oyuncusu POGBA , tarihin toplam bonservisine en çok para ödenmiş oyuncusu IBRAHIMOVIÇ , REAL MADRID’in sene başı 70 milyon Euro teklif edip alamadığı DE GEA , dünyanın en pahalı teknik adamı MORINHO … ve ROONEY’li , MARTIAL’li , MATA’lı , MYKHTARIAN’lı… 3 defa şampiyonlar ligi şampiyonu ve dünyanın en zor ligi PREMIER LEAGUE’in en çok şampiyon olmuş takımı var .

Maçın başından sonuna kadar bu mücadeleyi veren oyuncuları alınlarından öpmek boynumuzun borcu . Nasıl her fırsatta eleştirmeyi biliyor isek gerektiğinde alkış tutmak en büyük görevimiz.

Maça sürpriz bir şekilde 11’de başlayan MOUSSA’nın bence bu sene AVRUPA LİGİ’nde atılan ve atılacak olan en güzel golü ile adeta 1-0 önde başladık . Bu golü dünyada zaten ne Messi ne Ronaldo atabilir.Bu golleri atacak MOUSSA dışında tek oyuncu da zaten rakibin forvetinde yer alıyordu .Zlatan Ibrahimoviç .

Savunma hattımız 90 dakika bounca ilk yarı Rooney’nin kötü kontrol edip kaçırdığı fırsat dışında rakibe göz açtırmadılar .Özellikle SKRTEL kusursuz oynadı . Joseph iyi , M.Topal süper , LENS ise fevkaladenin fevkinde idi . Çok net söylüyorum LENS şu an Türkiye’de forma giyen en İYİ oyuncu . takıma katkısı inanılmaz ve Fenerbahçe taraftarı aynı geçmişte ALEX’te olduğu gibi yatıp kalkıp onun her maç sahada olması için dua etmeli. Attığı frikik golü son derece yetenek gerektirdiği gibi zeka ürünüydü .

2-0 dan sonra ADVOCAAT maçı zaten aslında kazandı.Farkı da yarattı ama MANU yatıp kalkıp EMENIKE’ye dua etsin ki bu maç 4-0 , 5-0 bitmedi .Bu güzel gecede hiçbir FENERBAHÇE’li futbolcu için kötü konuşmayacağım yoksa Emenike’ye birkaç lafım olurdu ama susmayı tercih ediyorum .

1-0 sonrası ilk yarının sonuna kadar baskı kuran MANU bir türlü şahane oynayan defansımızı aşamazken ikinci yarı daha dengeli başladı ve gelen 2. golden sonra da maç MANU’lu oyuncuların kafasında bitti. İşte O an KADIKÖY’den çıkamayacaklarını anladılar .

Bu galibiyet sadece 3 puan anlamına gelmiyor . Bu 3 puanla beraber ÜLKE PUANINA çok önemli bir katkı geldi.Bu 3 puanla beraber grupta tüm ipler FENERBAHÇE’nin eline geçti .Bu 3 puanla beraber FENERBAHÇE , taraftarı ile barıştı .Bu 3 puanla beraber takım özgüven kazandı . Bu 3 puanla beraber tarihe bir büyük zafer daha kazınıldı .
Harika 2 gol . Kalesinde pozisyon vermeyen bir Fenerbahçe . ve muhteşem bir zafer gecesi .

O yüzden bu gece sabaha kadar bu zaferi kutla ve sevin FENERBAHÇE’li .

MAÇIN 3 ADAMI : LENS – MOUSSA SOW – MEHMET TOPAL

En Son Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol