Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR MU?
BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR MU?
26.09.2016

Boş tribünler … Son yılların en sönük atmosferi … Son yılların en yetenek seviyesi düşük Fenerbahçe kadrosu … Ve son yılların en hevessiz , umutsuz Fenerbahçe TARAFTARI …

Asıl sorun işte burada …

Bir şeylerin değişmesi gerek …

Yoksa dünkü maçı veya bir hafta önceki maçı yada gelecek haftaki Osmanlıspor maçını ne kadar yazarsak yazalım , olağan üstü bir durum ve hakem hataları dışında yazacaklarımız inanın aynı olacaktır .

Volkan Şen ve Lens’in ayağına bakan bir takım . Orta sahada oyun kuramayan hatta pas yapamayan bir ekip . Rakipten kapılan toplarla veya defanstan ileri uzun toplarla pozisyon bulmaya çalışılan bir oyun .

Şu an için tek derdim devre arasına zirveden kopmamış halde girebilmek .Sonrasında nokta atış bir transfer diyeceğim ama … ? bu yönetim 3 aylık yaz transfer sezonunda bile sadece gidenleri geri getirebildi . O yüzden ara transfer döneminde de aradığımız o oyuncuyu bulacaklarına maalesef inancım yok .

Advocaat elindeki malzeme ile oynatabildiği kadar hücum futbolu oynatıyor . Ligin başlamasına sadece 5 gün kala gelen bir antrenörden daha fazlasını beklemek de ayıp olur zaten . Dün 86 da o kafa golü gelmese inanın lig yarışından iyiden iyiye kopacaktık . 5 maç 1 galibiyet olacaktı zira . Ama o kafa her yeni haftaya ümit taşımamıza neden olacak , en azından şimdilik .

Son 2 haftada ligin en kötü 3 takımından 2 si ile oynayıp 6 puan çıkartmamız yanıltıcı olmasın esas sınav bu hafta Osmanlıspor mücadelesi olacak . Bu hafta , son 2 hafta mı bizi yanılttı n? yoksa takımda düzelme var mı onu göreceğiz ?

Maça gelecek olursak …

Rica ediyorum şu VOLKAN ŞEN’i her idman sonrası en az 45 dakika gol vuruşu çalıştırın , yanına Emenike’yi de verin .Ligin en çok kaleci ile karşı karşıya kalan ( 17 KEZ )oyuncusu ama henüz golü yok! Lens ise tam bir takım oyuncusu . Ne zaman pas , ne zaman şut , ne zaman baskı yapacağını çok iyi biliyor . Tipik 3 lü forvetin kanat oyuncusu ve yeri takımda garanti . Dün yine çok iyi işler yaptı ve bence ALEX sonrası özlediğimiz duran top ve korner eksiğimizi en azından asist manasında giderdi . Ama takımda hala bir frikikçi yok . Hooıjdonk , Carlos ,Alex , Ortega , Rapaic , Revivo, Nani vs görmüş son dönem Fenerbahçe’lilere bu ızdırabı yaşattırmazsınız …

Valla sene başında bu kadar umutsuz olunmaz ama maalesef yönetim kurduğu kadro ile bize bu günleri layık gördü . Taraftar aptal değil. Maçlarda tribünlere bakarsanız güneşli Pazar günlerinde bile Kadıköy boş kalıyor ise bunu asla ekonomik durum veya başka sebeplerle açıklayamazsınız . Siz top oynayın , takıma gereken takviyeleri yapın işte o zaman görün Kadıköy’ü …

RVP sorununa gelince. Yıllık 5 milyon Eurodan fazla alan bir oyuncuyu silmek en büyük aptallık olur . Artık aynı dili konuştuğu hocası da takımda . o yüzden ne yapıp edip onu kazanmak, ona şans vermek şart.Üstelik bu kadar yaratıcı oyuncusu olmayan bir kadro içinde RVP de yok sayılıyor ise vay bizim halimize .Ona en azından ilk yarı sonuna kadar şans verilemesi düşüncesindeyim. Herkes şimdi bir karalama . yok etme sevdası içinde . Durun beyler bir kadroya bakın , oynayanlara bakın !!! RVP bu takımda her türlü oynar . Ona güvendiğinizi , inandığınızı hissettirin . Ve sahaya sürün . Ben gol atmaya ve takıma faydalı oynamaya başlayacağına eminim . He olmadı mı ? Vazgeçmek kolay . ama ya tutarsa ….

Maçın 3 adamı : LENS , JOSEF , VOLKAN ŞEN

NOT: Bu hafta içinde çok garibime giden aynı zamanda da uzun zamandır aklımda olup kimsenin konuşmadığı bir mevzuyu yazmayı gerek gördüm .

Beşiktaş bu sene şampiyon olup 3. Yıldızı takacakmış .

Sizden ricam hani 1959 öncesi sayılmayan ve FENERBAHÇE’nin yok sayılan , heba olan şampiyonluklarını bir kenara bırakıp 1959 ilk sene sayıp Beşiktaş’ın şampiyonluk sayısına bakın …

Sadece 12 … üşenmeyin..lütfen bakın !!! 12 olan BJK , TFF ‘ye ağlayarak zamanında 8 olan sayısını 10 yaptırabildi ve 2 yıldızı taktı . Hala da o şekilde resmileşti ise … Biz de 1959 öncesini saydırmak mecburiyetindeyiz.Bu yönetimin bunu yapacak gücü yok mu ? Ha diyelim yapamadılar.O zaman TFF de adil olmak ve BJK 2nin şampiyonluk sayısını 12 olarak resmileştirmek zorundadır . Fenerbahçe taraftarı da camiası da APTAL yerine konulmamalıdır …

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol