Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Pereira'nın enkazı
Pereira'nın enkazı
29.08.2016

Herşey geçen sene onca para harcayarak kurduğumuz tarihin en pahalı ve geniş kadrosunun başına VITOR PEREIRA’yı getidiğimiz an başladı .

O futbol fakirini sene başı kovmayıp , devre arası kovmayıp , sene sonu kovmayıp , G.Saray kupa maçı sonrası kovmayıp , sene başı kampında kovmayıp …

Şampiyonlar Liginden elenip , lige sadece 3 gün kala kovarsan , sana sadece geçen seneyi değil bu seneyi de kaybettirir .

Sadece bu da değil . Caner’den , RVP’ye , NANI’den , Emre’ye oyuncular da kaybettirir .

Tribünden taraftar .Taraftardan heyecan kaybettirir .

Feneriumdan ciro , staddan kombine kart satışı kaybettirir .

Çok yazık oluyor Fenerbahçe camiasına . Sadece Fenerbahçe’nin değil ,Türk Futbol tarihinin de en büyük ve önemli başkanı sözü AZİZ YILDIRIM için ne kadar doğru ve yerinde ise , taraftar stadyumda yuhalayıp , istifaya çağırmadan başkanlığı bırakması bence artık bir o kadar da doğru olacak . Ki bunu bir AZİZ YLDIRIM sever olarak söyleyen benim .

AZİZ BAŞKAN’ı çok seviyoruz ama FENERBAHÇE’yi daha çok seviyoruz .

Rezalet geçen , geçtiğimiz sezonu ele alalım . Her şeye rağmen ligin en iyi defans kurgusu bizdeydi . Problem belliydi .Hücumda gol sıkıntısı , orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği .

Bu sene başı peki Fenerbahçe ne yaptı . en iyi işleyen yeri yani savunmasından DÖRT ilk 11 oyuncusunun ÜÇ tanesini yolladı .Ama ne forvet ne de orta sahaya aradığı oyuncuyu aldı .Üstüne bir de NANI ve DIEGO ayrıldı . Kimler mi geldi .Zamanında bu takımda oynayamaz diye kiraya gönderilen STOCH – EMENIKE – SALİH . Başka küme düşen takımdan ATIF .

Şimdi kim ne derse desin bu takımın transfer politikasında yerden göğe kadar hatalar var . Takım gol atamayan santrofor , hücum özelliği olmayan orta sahalar ve kanat oyuncuları ile dolu .

Ligin daha 2. Haftası belki ama transferin son 3 günü içindeyiz . Şapkadan tavşan çıkıp nokta atışlar yapıp müthiş 2-3 oyuncu takıma monte edemezsek bu sene ligi son 15 sezonda olduğu gibi son haftalara kadar da kovalayacağımızı hiç sanmıyorum .

Reçete belli.Futbol dahisi olmaya gerek yok . Bu takımda orta sahada sadece MEHMET TOPAL oynar. Ozan da , Salih de yedek bekler . Oraya bir tanesi iki yönlü oynayacak tabiri caizse 8 numara , biri de yaratıcı oyuncu namına 10 numara transferi şart değil adeta farz . Başkan ne yapıp edip bu sorunu çözmeli ya da veda etmeli .

Takım hiç çalışmamış . Fizik gücü yetersiz.Pereira sadece varken değil yokluğunda bile bize zarar vermeye devam ediyor maalesef. 15 günlük milli takım arasında kısa bir kamp yapıp kondisyon ve güç yüklemesi zaruri bence .

Uzun lafın kısası .Fenerbahçe son yıllarda hiç olmadığı kadar sorunlu ve kötü bir sezon başlangıcı yaptı ama bu pek de sürpriz olmadı . Dileğim ve temennim gereken dokunuşlarla bu takımın tekrar ayağa kalkması . Onun için de beklemek değil acele etmek şart .

Bugün adına tek güzel şey 23 maçlık yenilmezlik serisinin son saniyede de olsa kurtarılmasıdır .

90 dakika boyunca STOCH’un müthiş füzesi dışında heyecanlandığımız tek pozisyon yoksa , birileri şapkasını önüne koymak zorundadır .

Not : Tarihte sezonun ilk maçında tribünleri bu kadar boş bir FENERBAHÇE ilk defa izliyorum .Emei geçenlere teşekkür ediyorum !!!!

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol