Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Fenerbahçe Düşmanı Hakemle Berabere Kaldık Ama Hatalar Çok
Fenerbahçe Düşmanı Hakemle Berabere Kaldık Ama Hatalar Çok
29.08.2016

Şimdi geçen hafta Başakşehir’e iyi oynadık kaybettik, Çarşamba günü Aziz Yıldırım konuştu ve bu maç “Kesin katledileceğiz” diyerek maça başladık! Zaten Topal yok, Salih yarı sakat ve orta saha ilk kez Nesutadter, Ozan, Alper’den oluşuyorken!

1. Olarak Kayserispor ilk 45 dakikada 15’ten fazla faul yaptı karşılığı 2 sarı kart mı?

2. Barış Türüç adlı Fenerbahçe düşmanı şahsın Van Der Wiel’e “BİLE BİLE” yaptığı şey neden sarı ya da kırmızı kart olarak cezalandırılmadı?

3. Volkan Şen taç çizgisinde adamı geçmiş gidecek ve hakemin gözünün önünde çekiyor ve engelliyor, hakem faul verirken “Sarı kartı” neden vermiyor?

4. Alper Potuk, Kjaer’in golünden önce düşürülüyor ve umut vaadeden atak bu ayrıca bile bile düşürülürken neden sarı kart yok?

5. Kjaer’in kırmızı kartını “Beşiktaş ve Galatasaray’dan” hangisi en son ne zaman yedi? Eğer hakem Fenerbahçe düşmanı olsa ya da Çarşamba günü Aziz Yıldırım’ın bahsettiği “FETÖcü Hakemler”den olsa ancak bu kadar yönetebilirdi!

6. Hadi Kjaer’i anladım, son adam dedin, “Fenerbahçe forması var atayım” dedin anladım peki Stoch’un kaval kemiğine tabanla giren rakibine (geçen hafta 2 kırmızı kart net ve anında verilmişken) nasıl olurda sarı kart verirsin? Sen nasıl hakemsin?

7. Aziz Yıldırım şu takımı sinirlenip “Ligden çekse” ve “Ligden düşürülsek” 7 ay sonraki yayın ihalesinin bedeli “100 Milyon EURO” yu dahi bulur mu? Hayır, asla bulmaz! Bu “dümen”e ne kadar daha sabredilecek? Şimdi ben bu hakeme öyle beddualar ediyorum ki “Art niyetli yönettiği bu maç için” evladına da, kendine de, yuvasına da beddualar ettim! Çileden çıktım ve sesim kısıldı! Eğer 3 sarı ve 1 kırmızı kartı verse şimdi “Kjaer’in ki de hakemin standartına göre kart” derdim ama “Kayseri yapınca kart vermeyip bizim ufak müdahalemizde dahi kırmızı kart veren hakem ya Fenerbahçe düşmanıdır ya FETÖcüdür”

Maç bitti ve rezalet yönetimle 3-3 sonuçlandı! Tüm Fenerbahçe düşmanları şu an bayram ediyorlar “2 maçta 1 puan aldılar” diye! Zaten “Milli takıma da 2 hafta ara verileceği için Fenerbahçe kendine gelmesin diye 7 oyuncusu çağırılmışken” bu kadar şey yetmez gibi Topal’ın cezası, Salih’in sakatlığı derken bu maç da hakem arkadaşın “Büyük katkısı” ile 3-3 bitti…

KİMSEYE BİR ŞEY ANLATMANIN ANLAMI YOK!

Sizlere 6 madde sayacağım ve yazımı sonlandıracağım!

1: Pereira gibi bir adamın sözleşmesinde kovulursa şu kadar tazminat alır yazarken “1 tane dahi kupa kazanamazsa bedelsiz kovulur” maddesi yazdırılmaması büyük hata idi!

2: Pereira’yı kovup (Ne kadar tecrübeli de olsa) Advocaat gibi ligi tanımayan bir ismi getirip, ligi tanımasını hem de şu fizik kondisyon açısında ekside olan bu takımla ligi tanımasını beklemek büyük hata!

3: Bugün hakeme sallıyoruz ben dahi evet Kayserili oyunculara da aynı standart ile kart verse 8 kişi kalırlardı ama şunu da konuşalım; Fenerbahçesin, 11 kişi oynuyorsun, ataktasın ve bu kadar kolay kontra yiyorsun! Çift ön liberon var sahada bunlara rağmen! Sonrasında da kırmızı kart ki asla kırmızı olmaması gereken bir kart! Bence bu formlarıyla Ozan, Hasan Ali ve Volkan kızağa çekilmeli!

4: Josef, Ozan, Topal ve Neustadter’in farkı nedir oyun anlamında? 4 tane ön libero var! Ofansif olarak ise Alper’i falan saymayın kardeşim adam 3 yıldır o bölgede oynamıyor! Aatıf desen o da kanat mı forvet mi daha isbat edemedi! Sadece Salih var! Halen o bölgeye transfer yapıl(a)maması büyük bir hata! 4-4-2 oynanacak olsa Aatıf’tan forvet falan olmaz! 1 forvet sakatlansa sistem çöker!!!

5: Hasan Ali ve Van Der Wiel defansif bekler! Orta sahadan da 2 ön liberoyu, stoperleri ve kaleciyi de ekleyince 7 tane defansif adam var sahada her maç! 7 defansif adam ile hangi hücum futbolundan bahsedebiliriz?

6: Ben olsam özellikle ligimizde “Rakiplere çözüm aramak yerine, rakibin bana engel bulmaya çalışmasını sağlarım! Tek ön libero Topal ya da Neustadter’i oynatırım, Hakim’i ne yapar eder alırım, sağda Volkan Şen (Alper) solda Stoch(Aatıf) ve ileride de çift forvet Emenike, Robin Van Persie’yi oynatırım! Bugün Kayserispor takımı seni, sahanda yenmeye oynuyorsa “Korkak” sistemindendir!

Son olarak da “Bugün sahada takımı öksüz çocuklar” gibi koyan taraftarımıza da teşekkürler! Bugün 52 bin kişi stadda olsa o hakem o “Eyyamı” pardon o hataları yapamazdı! Sizler de kendinizde hatayı arayın!

En Son Haberler
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol