Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Fenerbahçe Yönetimine Çok Ağır Sitemimdir! "Öksüz Bırakıldık"
Fenerbahçe Yönetimine Çok Ağır Sitemimdir! "Öksüz Bırakıldık"
18.04.2016

Her hafta düzenli olarak yazan ve daha doğrusu her maç sonrasında oyunu analiz etmeye çalışan, taraftarın dikkatini farklı yönlere çekmeye çalışan ve hep pozitif yazılar yazmaya çalışan biriyim. ALLAH’a şükür maddi durumum da yerinde ve öyle tv lere çıkıp sabahlara kadar saçmalayıp para kazanma düşüncesine de sahip değilim. Amacım futbolcularımızla, başkanımızla, yönetim kurulumuzla tanışmak ya da irtibat kurmak da değil ancak benim amacım “Fenerbahçe’ye hizmet etmek” ve bu uğurda köşe yazıları yazmak. Geçen hafta yazmama kararı aldım çünkü eğer yazarsam başta şu an köşe yazısı yazdığım site olmak üzere pek çok isim zarar görecek ve değindiğim konular medyada yer bulursa kulüp de zarar görecekti ama bugün itibarı ile “Yaktım gemileri!”

Öncelikle şunu belirteyim ligin bitimine 5 hafta kala ve mutlak puana ihtiyacımızın olduğu şu maçta “Yürüye yürüye, ruhsuz” bir şekilde maçı 4-1 kazanmamıza rağmen sahada sadece var olan bazı isimlere sözüm; “Fenerbahçe formasını her bünye kaldırmaz. Bazılarına çok ağır gelir, tıpkı size olduğu gibi.” Bu isimleri vermeyeceğim zaten sizler biliyorsunuz.

4-1 kazandık ama taraftarın gönlünü almak isteyen takım 4-1 değil 7-0 , 8-0 kazanırdı bugün “kazanabileceği” maçı ancak o hırs nerede? Skor 2-0 olmuş Volkan Şen ve Hasan Ali’nin “Çırpınışları” ile! Sonrasında Robin Van Persie efendi “Ben dünyanın en iyisiyim” tavırları içinde 4 futbolcunun arasına girip çıkma peşinde! Nani desen yine kaçak göçek yapıyor ama Nani değil yani! Sonra da “Taraftar RVP’ye tepki gösterdi” diyorsunuz, tabi gösterecek! Solda Alper boş ama “Küslük” müdür bilinmez ona atmak yerine 4 kişini arasına giriyor! Ortada Mehmet Topal boş ama ona atmak yerine saçmalanıyor!

Aynı şekilde Josef’in attığı paslara hiç dikkat etmiyor musunuz? Seçip seçip attığını anlamak çok mu zor? Veyahut Kjaer’in pas attığı kişilere hiç dikkat etmiyor musunuz? Takımda 2 değil belki 3 grup var ve bu gruplar maçı grup arkadaşları ile oynama çabası içinde! Ama başta teknik direktör yok ki bunu engellesin!

Evet evet Teknik direktör yok ki bunları engellesin! Yok efendim basın toplantısında böyle soru mu olur, yok ben maç konuşmaya geldim, şovumu yapayım, Ne mutlu Türk’üm diyene, Ben de Türk gibiyim, aman kahve içeyim, top toplayıcıyı öpeyim vs derken yedi bitirdi takımı ve kadroyu!

GELELİM AZİZ YILDIRIM’A, BİZİ “ÖKSÜZ” BIRAKAN ADAMA!

Ey  Sayın Aziz Yıldırım. Yaptıklarını kimse inkar edemez ama bir de “Yaptıkların” var ki onları soracağım şimdi tek tek;

-Daum o sınırlı kadrolarda Önder Turacıları, Serkan Balcıları, Can Aratları yıldız yapmadı mı? Altyapıdan Olcan adın da dahil olmak üzere 20 den fazla futbolcuyu piyasaya sürmedi mi? Oynattığı futbol “BU KADAR KORKAK MIYDI?” ya da taraftar bu kadar şikayetçi miydi oynattığı futboldan? Türkiye kupası finalinde 5 yedirdi, Manchester’dan 6 yedirdi ama kimse şikayet etti mi? “Daum’un suçu neydi?” Öncesindeki Pereira’yı, Löw’ü, Rıdvan Dilmen’i saymıyorum bile! Saysam sayfalar yetmez!

-Zico desen apayrı bir olay ve sen gruplarda 0 çekerken, fark yememeye maçlara çıkarken, Avrupa efsanelerini titreten adamın suçu neydi? Bu kadar korkak mıydı takım? Bu kadar “Aciz” miydi takım? Ligin sonuncusuna karşı bu kadar “vurdumduymaz” mı oynuyordu? Derbilerde böylesine saçmalıyor muydu? Bu kadar gol kaçırıyor muydu? Ligde de “100. Yılında şampiyon yapmışken” gitmesi hak mıydı? “Zico’nun suçu neydi?”

-Gelelim Aykut Kocaman’a! Takım travmadan geçerken 18 de 17 yaptığında bu kadar korkak mıydı takım? Bu kadar kısır mıydı takım? Yine az gol yemiyor muydu? Ama dakika 90+4 olmuş hala golü aramıyor muydu? Üstelik savunmacı denen Aykut? Sonrasında bu Aykut UEFA da sen daha çeyrek final görememişken Yarı Final oynatıp 1 oyuncu sakatlığına bir de hakem faciasına finalin kapısından dönmedi mi? Ayrıca Salih Uçan gibi, Kuyt gibi, Caner gibi isimleri bu takıma dahil etmedi mi? Geleceğin kadrosunu şekillendirmedi mi? Demedi mi; Lewandowski diye bir forvet var alalım diye? Eden Hazard diye bir isim var alalım diye! Belhanda’yı alalım diye! Daha aklıma gelmiyor ama pek çok yıldız adayını araştırıp bulmadı mı? Stoch’u falan getirtmedi mi? Kaldı ki 3 Temmuz sonrası bence o kadar kumpasa, o kadar hakem kollamasına, o kadar saçmalığa ve baskıya ve yine son maçta hakem faciasına rağmen  Bienvenu’larla falan 0,5 puan farkla şampiyonluğu kaçırmadı mı? “Aykut’un suçu neydi?”

-Sonrasında hatırlamak dahi istemiyorum ama “Fenerbahçe tarihinin en güzel futbolunu oynatan adam olan Ersun Yanal” var ki tek kusuru elindeki kadronun yetersizliği ve derinliğin olmaması iken, o kadar travmadan sonra bu takımı alıp şaha kaldırmadı mı? Korkaklığı geçtim 10-0 önde olsa 11-0 olsun diye o takım aramadı mı? O takım çabalamadı mı? O takım canavar gibi değil miydi? Yok efendim kadın kız davaları oluyor vs kusura bakmayın da herkes kendi hatalarına da bakmalı! “Ersun Yanal’ın suçu neydi?”

-Sonrasında İsmail Kartal var ki “O kısıtlı ve 1 transfer yapılmış” kadroyu 2. Yaptı ki ne 2. Yaptı! Emenike’nin kazmalığı tuttu! Sow desen öyle! Yani o sezon adamın 1 transfer hakkı olsa eminim gider forvet alırdı! Diego’yu taa o zamandan kesti “Bir Alex değil” diye ama eleştirildi. Sonrasında yapacağının en iyisini yaptı ki eminim şu sezonki kadro elinde olsa kesinlikle şampiyon yapardı hem de daha ligin 25. Haftasında! Çünkü İsmail Kartal’ın takımı da bu kadar korkak değildi! O kadro da çok az pozisyon veriyordu isterseniz sayalım yediğimiz golleri vs ve derbilerde de hep dik duruyordu o takım ama yediler İsmail Kartal’ı da! “İsmail Kartal’ın suçu neydi?”

Şimdi gelelim Pereira’ya! Pereira’nın oynattığı futbolu Akhisar takımı oynasa Akhisar taraftarı “Yönetim istifa” der! Çünkü onlar dahi bir futbol mantalitesine sahip ve bu kadar korkak oynamayı sindiremezler! Akhisar takımı şampiyon olacağım demezken, onlar buna kızıyorken biz niye hala başımızda tutuyoruz? “Aziz Yıldırım’ın kuralı var, sezon ortasında teknik direktör değiştirilmez” Hayırdır? Bu kuralı uygulayana 10 puan mı ilave ediyorlar? Teknik direktör kupadan, avrupadan, ligden elese yine aynısı mı olacak? Evet olacak! Vay o zaman Fenerbahçe’nin haline!

Kaldı ki Fenerium’un karı ortada, “38 Bin Kombine” ortada, forma satışları, Yandex vs ortada ama taraftarın “Söz hakkı yok” ama yönetim kurulu ne derse o mu olacak? Açın kardeşim resmi sitede bir anket ve sorun teknik direktör değişmeli mi kalmalı mı diye, taraftar karar versin! “Madem yandex ten ötürü taraftarın 1 transfer hakkı var o hakkı teknik direktörden yana kullansın” verin hakkı biz kimi istersek o yönetsin olmaz mı? Bu sayede “Kulübü gerçek sahipleri yönetmiş olur” ve başarıda hep birlikte seviniriz, başarısızlıkta taraftar kendine kızar, kendi dizini döver!                  

SON OLARAK DA YETMEZ Mİ ARTIK ÖKSÜZLÜĞÜMÜZ?

Bugün itibarı ile beşiktaş’ın ligde kazandığı haksız puan sayısı Lig Tv kayıtlarına göre “28 PUAN” Yani  8 galibiyet ve 4 beraberlik” puanı bedavadan gelmiş! Hadi bunun yarısı gelse, yarısı çıksa şu an “9 puan farkla lideriz” ama;

-Başımızda “Başkan” yok ki hakkımızı savunsun!

-Başımızda “Gerekirse ligden çekeriz” diyen biri yok ki hakkımızı savunsun!

-Başımızda “Havuz sayemizde doluyor, gerekirse havuzdan çıkarız” diyen yok ki hakkımızı savunsun!

-Başımızda “Fenerbahçe’yi düşünen yok ki” hakkımızı savunsun!

Ey Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Ekibi! Bugün ne söylersiniz bilmiyorum ama “ARTIK YETER”

Öksüz bıraktığınız yeter bizi! Şikeci dediler oysa şikeyi yaptığını itiraf eden bjk kupayı verdi ama şikeci diyen yok! Bu kupayı verenler niye ligden düşürülmedi? Madem kanun böyle idi niye arkasında durmadınız?

CAS’tan ülke menfaatleri için geri çektik diyorsunuz sonra çektiler diyorsunuz kim çekti? CAStan davayı çekenler kimler?

Yargıtay süreci de Yargıtay süreci diyorsunuz da Yargıtay süreci tamam dese dahi var mı açacağınız tazminat davaları? Varsa eğer TFF niye bu kadar rahat hareket ediyor? Bjk niye bu kadar bedavadan puanlar alabiliyor? Kimse niye dur demiyor?

Bizi madem herkesle düşman yaptınız, herkes madem her sezon bize karşı ortak hareket ediyorlar öyleyse herkese ortak hareket etmelerinin cezasını versenize!

Havuz sisteminden en çok zarar eden biziz! Evet biziz! Şu an 5 milyon lig tv abonesi olsa bunun 3 Milyonu Fenerbahçe taraftarı iken biz niye herkesle aynı payı alıyoruz? Niye ses çıkarmıyorsunuz bu soyguna? Yoksa bu soyguna göz mü yumuyorsunuz? Şu gün havuzdan çıkılıp maçlar FB TV de yayınlansa kulübe aylık 25 Milyon TL net kar kalacak farkında değil misiniz? Ayrıca maç özeti hakkı idi şu idi bu idi derken kulüp karına kar katarken diğer takımların havuzdan alacakları para yıllık 25 Milyon TL ye düşecekken bunu neden yapmıyorsunuz?

Bu kadar hakem hatası var ligde ve “Alenen şaibeli” bir sezon yaşıyoruz! Niye susuyorsunuz? Hak mahrumiyeti hep bize veriliyor, rakip başkanlara verilmiyor niye susuyorsunuz? Kamera kayıtlarından bizim futbolcumuz 11 maç ceza alırken rakip futbolcu ahlaksız şeyler yapıyor sonraki maçta rakibi çiğniyor ve ceza almıyorken niye itiraz etmiyorsunuz? Kısacası “Bizi niye öksüz bırakıyorsunuz?”

Son olarak da özetle;

Yetmez mi artık?

Pereira’nın arkasında duruyorsanız “Hakem hatalarına karşı çıkın, gerekirse TFF ile UEFA ile davalık olun, takımı ligden çekin 2. Ligde oynayın biz destekleriz yine ve yine 38 bin kombineyi alırız”, yok hakem hatalarının arkasında duruyorsanız “Pereira’yı kovup Ersun Yanal’ı getirin ki bu şartlarda dahi en azından taraftarın gönlü olsun”

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol