Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 El Ne Derse Desin!
El Ne Derse Desin!
31.01.2016

Fenerbahçe her yerde Fenerbahçe. Attığı her adım aldığı her nefes olay.. Fenerbahçe sezon başından beri türlü spekülasyonlara rağmen yenilmemezlik serisine devam ediyor..

Ligde zirve kupalarda yola devam.. Bu gece Tolunay Kafkas'ın Kayserispor'una hakeme rağmen uzatmada olsa galip.. Cuma günü Radyospor'da programımda belirttiğim gibi olması ben adına daha sevindirici..Diego 'nun bu devre eski Diego gibi olacağını söylemiştim o adımı attı ve sezon sonuna dek istenilen ve beklenilen seviyeye geleceğine inancım tam ..Vitor Pereria bu gece RVP ile başladı Ozan Volkan 11 'de..Bence doğru bir dizilişti ..Elindeki güçlü rotasyonlarla dilediği hamleleri yapması yönetimin ve Terranao 'nun ona hediyesidir ..Maçta mutlak hakim olan taraf Fenerbahçe idi maçın hakemi klasik formsuz MHK öğrencileri kıvamında bir yönetim sergiledi ..Hakemler ne Zaman form tutar bunu kestirmek çok güç..

Caner Erkin'i Beğendim

Fenerbahçe uzatmada da olsa kazandı ..Diego golünde RVP-Kadlec işbirliği ve Diego bitirişi müthişti.. Bu gece Caner 'i de beğendim ilk yarı çok performansı olmayan Caner ligin 2.yarısı formunu yükseltecektir kanımca.

Fenerbahçeliler Rahat Olsun

Buradan Fenerbahçe'lilere şunu söylemek isterim.. En eleştirildiği anlarda Vitor Pereria ile ilgili söylemlerim ortadadır.. Onu çok seveceğinizi söylemiştim.. Bugün bunu görmek güzel ..Bu takım ligde bana göre kafa kafaya gitmeyecek rahat şampiyon olacak ..Bu orta saha ve defans rakiplere zor pozisyon veriyor çok saglam bir taktik yapısı var takımın..Fenerbahçe 'li rahat olsun bu sezon bu takım aylardır dediğim gibi "en az 9 puan fark "ile sezonu tamamlayacaktır..

Medyanın Etkisinde Kalmasınlar

Yeter ki tribünler tek yürek olup hocaya ve takıma güvensin ..Spor ekranlarının etkisinde kalıp kanmasınlar bu sistemin kötü olduğuna ..İlerleyen haftalarda bu kadro farklı galibiyetler serisine de başlayacaktır ..
Fenerbahçe Mutlu Fenerbahçe'li umutlu..Siz sizlere yetenlersiniz bırakın el ne derse desin..SAYGILAR ..

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol