Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Başlık Bulamıyorum 2. Yarıya, Kurşundan Çok Penaltı Konuşulmasın!
Başlık Bulamıyorum 2. Yarıya, Kurşundan Çok Penaltı Konuşulmasın!
24.01.2016

Bu sefer çok kısa bir yazı yazacağım, okuyan herkese çok teşekkürler!

Bu nasıl bir iştir ki sakatlarımız Ba, Diego, Nani, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül ve 11’de başlamayan Van Persie, Caner’i düşünürsek bence takım bu haliyle dahi eksik sayılmazdı! Geniş ötesi bir kadro ile taraftar hala transfer beklerken bence bu kadro yapısı ve kadro genişliği ile sakatlıklar sanki yok gibi örtüldü gibime geliyor ancaaaak!

MAÇA BAŞLAYAN 11!

Van Persie hariç herkesin beklediği 11 zaten bu idi. Sakatlığı geçen Van Persie riske edilmek istenmemiş olsa gerek ki 2-0 ken dahi akıllarda hiç oyuna gireceği fikri yoktu. Zoraki olarak 2-1 de, sarı kartlı Fernandao oyunda yorulmuşken girdi oyuna.

İlk yarı gerçekten şahane bir takım, 2. Yarı ise eli ayağına dolaşan ve şaşkınlıktan neredeyse kendi kalesine gol atacak bir takım! Zor bela topa bir küçük tekme dahi vuramayıp topu ulaştıramayan oyuncular ve yüksek pas hataları!

Penaltılar!

Bence 3 penaltının 2’si “Benim kriterlerime göre penaltı” fakat Türk hakemlerinin bjk ve gs maçlarında verdiği penaltılara göre “3 ü de penaltı!” Ya Volkan Şen topu almış girmiş ceza sahasına, rakibin topla alakası yok ve müdahalesi direkt Volkan’ın ayağına! Aynı şekilde 3. Penaltıda Volkan Demirel’in müdahalesi topa mı rakibe mi? Arada ne fark var? Üstelik rizeli oyuncu yere düştükten sonra “Sanırım canı çıktı ya da cinler falan musallat oldu” yoksa o ne hareketler öyle ya! 2. Penaltıyı zaten konuşmaya gerek yok.  

Ozan sizce bugün gerçekten de 11’i hak edecek kadar ne yaptı? Oyundan alınsa ve yerine Alper girse, Josef-Topal 2’li ön libero kurgusu ile oynayamazlar mıydı?

Volkan ve Markovic çok istekli idi fakat Volkan Şen’de “Tarihi pas atayım” düşüncesi olmasa belki de gol atar, asistler yapar ama… Yine de ilk penaltı da 2. Penaltı da onun sayesinde dikkat ederseniz. Yine de taraftarın çok destek vermesi lazım ona. Markovic’e verilen kredi ona da Alper’e de Ozan’a da verilmeli…

HAKEM MAÇI KATLETTİ DİYEMEYİZ!

Fakat şunu deriz: Fernandao sarı kartı neden yedi? Kendini yere atma, itme, çekme sarı kart değil mi? Kjaer’e sarı kart verilen pozisyonun kaç kat fazlası bize karşı yapılırken hakem nerede idi? Hakem efendinin Fernandao ile alıp veremediği ne? Niye kafayı taktı? Alves’in yaptığı faul dedi önündeki oyuncu zıplamadı diye, 2. Yarı aynısı Şener’e oldu bu sefer niye zıplamadın diye Şener’e faul verdi! Penaltıların 3’ü de sonuna kadar haklı ancak faullerde bariz şekilde Rize lehine onlarca hata yaptı! Oyuncu ilişkilerinde itiraz eden Şener anında kart yerken rakip oyuncular bir küfretmedi fakat ne kartı!

Bence ikinci yarıyı asla konuşmayım çünkü çok kişi bana düşman olur! Fakat Diego, Gökhan Gönül, Nani şu takıma döndüğünde takımın çehresi çok değişiyorsa Volkan, Ozan, Şener biraz düşünmeli “Burası Bursa’mı yoksa kendi aramızda paslaşmaktan vazgeçelim mi?” diye…

Son olarak da 6s takımı gerçekten kötü günler geçiriyor ve şu anda 10 küsür puan fark var arada ve oyuncular hala şampiyon olacağız diyorlar. Evet iyi bir motive ama insanlara malzeme veriyorlar. Bir de Bjk’nın her  dakika maçı neden erteleniyor? Kötü niyetli bir insan olsam “Hayrola, Fener’in puan kaybetmesine göre Bjk’yı kollayacak mısınız maçlarda” derdim ama demem asla! Fakat şu da bir gerçek ki Trabzon zemininde 10 cm kar birikmiş ve yetkililerden ses yok! Saraçoğlu öyle olsa ki onca oyuncumuz yokken bunu yapsak “-3 puan cezası yerdik ve hükmen yenik sayılırdık!”

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol