Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 ÇARŞAMBA TEKRAR GÖRÜŞELİM O ZAMAN YAZACAĞIM
ÇARŞAMBA TEKRAR GÖRÜŞELİM O ZAMAN YAZACAĞIM
11.01.2016

Maç Yorumlarına falan başlamadan önce birkaç şey söylemek istiyorum, yahu dinsin artık bu kan! Şu ülkede her gün her gün ölüm haberlerinden bıktım artık! Dünyanın en iyi kalpli, en temiz, en güzel milletiyiz biz, bize böyle şeyler yakışmıyor ve gönlüm burkuluyor. İşin taraftarlarığı, sporu falan bir yana ama her insan özgürce, kardeşçe ve mutlu yaşamayı hak ediyor bu dünyada…

MAÇ KADROSU BENCE TAMAMEN SÜRPRİZ!

Vitor Pereira’nın maça başladığı kadro olan Volkan,Şener, Ba, Kjaer, Hasan Ali ,Topal, Josef, Ozan,Nani, Markovic ve Fernandao 11’i ligde sahaya çıkacak bir 11. Açıkçası hazırlık dönemi, hazırlık kampı falan derken bu tarz bir kadro beklemiyordum! Eğer TFF’den falan bir müdahale gelmeden bu kadro kurulmuş desem dün ezeli rakibimiz, 10 puan gerimizde puan durumunda kaybolan takım da AS Kadro ile sahaya çıktı bugün saat 18.30 da bjk da aynı şekilde as kadro ile maça çıktı! Bence ortada bir müdahale var ne denli doğrudur bilmem ama…

Bu kadrodan beklentim tabi ki farklı galibiyet ancak maçı kaybetsek dahi çok önemli değil çünkü Pereira bu maçı bence hazırlık maçı gibi görüyordur ve oyuncularına da uyarılarda bulunmuştur “Asla %100 oynamayın” diye.

DEVRE ARASI DEYİNCE TRANSFER VE AZİZ YILDIRIM GELİR AKLA!

Devre arasına girdiğimiz günden beri medyadaki haberler doğru olsa” Şu an 286 oyuncuyu transfer ettik, 56 oyuncuyu kiraladık ve bunlardan 54 ünü satın alma opsiyonuyla kiraladık” fakat işin aslı bu değil!

Yahu sizler nasıl Fenerbahçelisiniz? Sizler tanımıyor musunuz Aziz Yıldırım’ın devre arası transferlerine karşı olduğunu, Nobre ve Sow hariç hiçbir devre arası transferinden memnun olmadığını ve transfer olacaksa dahi bunu kulüp kaynaklarından değil sponsorlardan temin ederek yapma yolunu seçtiğini! Bence transfer falan beklemeyin ancak Falcao haberleri öyle bir gelişiyor ki sanırsınız yarın gelecek gibi fakat oyuncu transfer etmek kolay değil. Bu bir süreç ve bazen Grezsaadateasdasdka adlı 6s oyuncusunun transfer edilemeyişi kadar ZOR! Tabi beceri de isteyen bir süreç…

BAYAN TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜRLER!

Ziegler haberleri dolaşırken tekrar aklıma geldi de “Dünyada hiçbir kadın taraftar topluluğu 55 bin kişilik stadı dolduramaz, dolduramaz, dolduramaz! Tek bir şey hariç! Fenerbahçe yine aynı cezayı yerse!” Sizler dünyanın en güzel taraftarısınız (Yanlış anlaşılmasın her anlamda en güzel, eşim kızar yoksa) ve sizler dünyanın en iyi bayan taraftarlarısınız.


MAÇ BİTTİ VE 9 PUANLA LİDERİZ!

Baştan sona aslında hiç yorum yapılmayacak bir maç aslında! Fakat önemli gördüğüm yerleri belirtmek istiyorum sadece. Çünkü bu maç bir hazırlık maçı niteliğinde ve hiçbir oyuncumuz %100 olarak oynamadı!

Zemin çok kötü; Evet buna kimse itiraz etmez ama kardeşim siz pamuk yünlü sahalardan mı geldiniz? Mesela takımdaki en genç isimlere sormak istiyorum Ozan sen hiç böyle zeminde futbol oynamadın mı? Hasan Ali, Kayserispor tesislerindeki çimler dört dörtlük mü? Ya da genci yaşlıyı geçtim, Mehmet Topal belki 500 sahada maç yapmıştır kariyeri boyunca kaçı böyle idi? Ya şu zemini bahane etmekten vazgeçmek lazım! Ama zeminin doğru düzgün futbol oynattırmadığı, atılan pasların şiddeti ve yönü çoğu zaman etkilendi ve vuruşlarda pek çok problem oldu ancak şu bir gerçek ki Giresunsporlu oyuncular başka zeminde oynamadı! Onlar da aynı zeminde oynadı!

4-4-2 sinyali mi gördüm? Özellikle 60. Dakikadan sonra Nani’yi Fernandao’nun yanında ama biraz sola kaymış şekilde gördük. Maçın sonuna kadar bu böyle gitti. Aceba Vitor Pereira 4-2-1-3 sistemini değiştirip 4-1-3-2 ye mi dönüş olacak? Ya da kolay rakiplere karşı bu tarz bir sistem mi denenecek aceba?

Ozan yine beklentileri karşılayamadı! Asist yapsa da ezdiği toplar, öldürdüğü ataklar yüzünden taraftarı çileden çıkarttı. Ben hep soruyorum “Şimdi anladınız mı Ozan neden 11 de oynamıyor” diye ama maalesef yine sorumu sordurtacak kadar oynadı! Ozan kötü topçu değil, ya da bir Salih Uçan’la kıyaslanmayacak oyuncu değil ama “Heyecan” var ya o heyecan, işte o çocuğu engelliyor! Takıma faydalı olayım diye düşündüğü için aceleci oynuyor ve çok hata yapıyor. Ozancığım, güzel kardeşim, herkes sana kızsa da ben ve milyonlarca taraftar arkanda olacak. Sen “Savaş” yeter! Biz senden asist, gol falan beklemiyoruz! Sen “Yüreğini Koy Ortaya” yeter!

Hataları asla konuşmamak gerek! Çünkü bu bir hazırlık maçı niteliğinde ve hazırlık kamplarında “Oyunculara yükleme yapılır” ve bu çoğu kez “Pestilini çıkartmak” şeklinde yapılır! Oyuncuların hepsi yorgun ve bu oyuncular zorlu etaplardan geçip o arada da bu maça çıktılar! Bence alkışlamak gerek! Markovic sönüktü, Ozan kötüydü, Topal pas atamadı falana gerek yok, bu zeminde bu kamp temposunda bunlar bile fazla. Açıkçası hiç umudum yoktu kazanacağımıza dair kadromuz iyi olsa bile ama 2-0 gibi güzel bir skor ve grup liderliği ile İstanbul’a dönüyoruz “Uçağa saldırı olmazsa!”

Çarşamba Günü GÖRÜŞELİM ve KONUŞALIM! Asıl Çarşamba günü doğru dürüst bir zemin olan Saraçoğlu zemininde oynanacak maçtan sonra konuşalım kim ne yaptı ne ettiyi. Eminim bu maç bugün şu kadrolar ile Saraçoğlu’nda oynansa skor çok daha farklı idi. Bence Çarşamba günü ben bir yazı daha yazayım ve o gün konuşalım olur mu?

Bu arada bunu demezsem çatlarım “Maç saati 20.45 ve mevsim kış ve bu sahada 1 hafta önce 70 cm kar vardı!” Sevgili Federasyon, 20.45 çok erken bir saat! Neden 22.00 falan değildi maç başlangıcı? Ama bjk maçı vardı 18.30 da diye ha işte onlara 18.30 ve yakın 2 şehirde bu maçlar ama bizimki 20.45’te! Yapmayın böyle şeyler gerçekten de yazıktır günahtır! Maç Pazar günü ve o kadar saat varken gel sen 20.45 e koy hem de kış günü bu soğuklarda! Neyse herkese mutlu bir hafta diliyorum güzel insanlar…

En Son Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol