Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ
ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ
30.11.2013

Dakika 88 . skor 3-3 ...Oyunu tek kaleye çeviren FENERBAHÇE sol taraftan CANER ile köşe vuruşu kullanıyor yaklaşık 30 metreden gelen topu ,  Beşiktaşlı Mustafa Pektemek sol kolu vucudundan açık bir şekilde kolu ile kesiyor. Herkes o an Beşiktaşlı oyuncuların suratına baksın.  Hakemin penaltı çalacağından hepsi o kadar emin ve panik halinde ki ...Ama Türkiye’nin sözde en iyi ve FIFA kokartlı bu PENALTIyı  da vermiyor... Daha acısı VEREMİYOR .

Böylesine güzel bir futbol izledikten sonra HAKEM için yorum yapmaktan utanıyorum ama CÜNEYT ÇAKIR’a rağmen BİZE MUHTEŞEM BİR FUTBOL izlettiren TÜM FENERBAHÇELİ futbocuları başta ERSUN YANAL olmak üzere alınlarından öpüyorum. Skor ne olursa olsun bu taraftar sizinle gurur duyuyor . 

Maç hakkında söylenecek o kadar çok söz var ki . Maç öncesi tümü FENERBAHÇE’ li olan unutulmaz RIFAT ILGAZ eseri HABABAM SINIFI kareografisi ve müziği ile sahaya  çıkan Fenerbahçe hakkını vermek lazım ki karşısında çok fazla koşan ve rakibe basan bir Beşiktaş buldu . İlk dakikalarda istediği oyunu ve tempoyu bulamayn FENERBAHÇE son haftaların en formsuz oyuncusu Gökhan Gönül ‘ün çok basit bir feyki  yemesi ile çok kolay bir golle yenik duruma düştü. O dakikadan sonra gerçek kimliğine bürünen FENERBAHÇE muhteşem forvet 3lüsü ile EMENİKE nin ayağından beraberliği yakaladı ve maç FENERBAHÇE’nin lehine döndü. Dakikalar 29 u gösterirken MEIRELES  ister aptallık ister zamanlama hatası ister ihanet diye nitelendirin takımı 10 kişi bırakan hareketi yaptı ! Bu hareketleri yapan FENERBAHÇE li oyuncular olduğunda asla FIRSATI KAÇIRMAYAN hakem CÜNEYT ÇAKIR kırmızı kartını tereddütsüz çıkardı ve işte o andan itibaren uzatmalarla beraber oynattığı 95. Dakikaya kadar verdiği çoğu karar tam anlamı ile rezaletti .

FENERBAHÇE uzatmalar ile beraber 66 dakika 10 kişi ile mücadele ettiği maçta BU ÜLKENİN şu an en iyi , en güçlü ve en formda takımı olduğunu cümle aleme gösterdi . Düşünün ki derbi maçta ilk yarıyı son 3 dakikada bulduğu goller ile 3-2 önde tamamlayan ve müthiş moral kazanan Beşiktaş 2. Yarı bütün maç boyunca sahasından çıkmakta zorlandı , zaman geçirmeye yönelik hareketler yaptı ve Fenerbahçe nin bir kişi eksik halde üstün oyununu kabul etti .  Müthiş formda bir oyun çıkaran Tolga Beşiktaşın en iyi oyuncusuydu . Özellikle Kuyt ‘ın karşı karşıya şutunda ayağının ucuyla çıkardığı gol kurtarışı kusursuzdu . Maçta çıkan çıkmayan tüm kartlarda tartışılan CÜNEYT ÇAKIR  gecenin yine en kötü ismiydi .Bu kararlar içine Necip’e çıkarttığı kırmızı ve Oğuzhan ve Ersan’a sarısı varken çıkartamadığı kırmızı kartlar da dahil . Geçmişe dönüp baktığımızda taç atmaya giden GÖKHAN GÖNÜL’ü atıp 9 kişi kaldığımız ve kupadan elendiğimiz Galatasaray maçından başlar , Şampiyonluk maçında açık seçik DIA’ya yapılan faulu vermeyip sora tepkisi yüzünden onu atıp bizi 10 kişi bıraktığı , Semih’in net golünü vermediği maçla devam eder buraya onlarca aleyhimizde karar yazabilirim. Bugün bunlara TOLGA ‘nın elinden kaçırdığı asla KUYT ‘ın ona temas etmediği ve gol kazandığımız pozisyonu ve son dakikalarda vermediği net penaltımızı ve çaldığı 3 puanımızı da ekleyeceğim. Bu hakem Avrupada iyi maç yönetiyor veya yönetmiyor bu beni ilgilendirmez ama bu hakem yönettiği her FENERBAHÇE maçında takımımız aleyhinde düdükler çalıp maçları katlediyor ise SORUN BU HAKEMDEDİR. Fenerbahçe Yönetiminin çıkıp net bir açıklama yaparak CÜNEYT ÇAKIR isimli hakemi artık maçlarında görmek istemediğini beyan etmesi şarttır .

Evet  FENERBAHÇE kendi evinde DERBİ MAÇLARDA yenilmezlik serisini her türlü olumsuz şarta rağmen 31 maça çıkarttı . Maçta gerçekten çok centilmence mücadele eden ve tribünleri germekten kaçınan Beşiktaş’lı oyuncuları da tabrik ederim .Türkiyede tabir-i caiz ise bir CEHENNEM var ise bu KADIKÖY ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU dur . Dile kolay 31 maç. Fenerbahçe’mizin tüm futbolcuları ile ( RAUL MEIRELES hariç )  bu kadar yürekten bir futbol oynadıkları için gurur duyuyorum , bu takımı yaratan ERSUN YANAL a tebriklerimi yolluyorum . Taraftarı ile futbolcusu ile yönetimi ile teknik kadrosu ile ŞAMPİYONLUĞA inanmış BU BÜYÜK FENERBAHÇE  camiasını bu sene hiç bir engel bu yolda durduramaz.  Ligin erken kopmasını, Cimbomun bu kadar geride kalmasını istemeyenlere , Aleyhimizde düdükler çalmayı alışkanlık haline getiren hakemlere  rağmen ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENMEZ ...
Son olarak da sizlere şunu soruyorum...

Ya maç 11 e 11 oynansaydı  ve  maçı Cüneyt Çakır yönetmeseydi ? 

MAÇIN 3 ADAMI ... BRUNO ALVES  - ALPER POTUK – EMANUEL  EMENIKE

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol